Janneke 4 jaar bij Staffchain!

Ons Janneke is 4 jaar in dienst bij Staffchain! Een periode waarin er veel gebeurd is. Wat precies? Dat lees je hieronder in het interview dat we met haar hadden :)

4 jaar in dienst bij Staffchain, dat is heel wat! Kan je een korte intro over jezelf en je functie geven?

Mijn naam weten jullie al hé? Afgelopen november 30 jaar geworden en trotse moeder van een zoontje van 2,5 jaar; Jeppe! Daarnaast ‘’stiefmoeder’’ (niet het leukste woord) van 3 lieve kids. Een drukke baan en een druk huis, dat klopt! Maar daar houd ik van. Een stil huis en een rustige baan is ook maar saai, toch? Van oorsprong een Brabantse en sinds 4 jaar woon ik in de prachtige Betuwe. Nooit gedacht dat ik Brabant zou verlaten maarja…. 😉! 10 jaar geleden, helaas, gestopt met mijn HBO opleiding en ik ben toen begonnen in een commerciële binnendienst functie. Nu, 10 jaar verder, werk ik in een allround functie bij Staffchain. Corebusiness is Recruitment maar stiekem bemoei ik mij overal mee!

Kan je je eerste werkdag bij Staffchain nog herinneren?

Dat kan ik zeker, stiekem was ik wel een beetje zenuwachtig hoor. Ik focuste mij de eerste weken meer op de observatie van collega’s en de huidige processen. Wat gaat er goed en wat kan er beter? Zodoende heb ik wat veranderingen aangebracht.

Wat geeft jou energie in deze functie?

Poeh, dat zijn zoveel dingen. Ik ben trots op hoe Staffchain nu staat, al zijn wij altijd wel in ontwikkeling. Misschien geeft mij dat wel energie! Samen met leuke collega’s veranderingen aanbrengen, successen vieren, gezellig kletsen en klanten tevreden stellen!

Is jouw rol veel veranderd sinds je hier begonnen bent?

Jazeker! In eerste instantie ben ik binnengekomen als coördinator en gaf ik ook daadwerkelijk leiding aan collega’s. Dat is inmiddels veranderd, ik denk stiekem ook dat we die cultuur niet meer hebben. We doen gewoon normaal en iedereen is gelijk. Dat is fijn! Ik heb veel structuur mogen aanbrengen in de binnendienst en ik denk ook dat daar mijn kracht ligt. Geen coördinator qua collega’s maar een coördinator qua werkzaamheden. Natuurlijk heb ik ook fijne collega’s die administratief wat beter zijn onderlegd want daar heb ik dan weer geen geduld voor.

Waar zit de grootste uitdaging binnen jouw baan?

Zullen we het over de krapte in de arbeidsmarkt hebben? Dit antwoord weet toch iedereen 😉!

Wat doe je om elke dag weer alles uit je dag te halen op kantoor?

Sparren en samenwerken met mijn collega’s om samen alles uit mijn dag te halen, en natuurlijk ook uit die van mijn collega’s!

Wat is je grootste succes geweest?

Bij Staffchain? Ik denk mijn bemiddelingen bij Horrex, Bos Logistics en JobXion. Die eerste twee waren best wel zwaar en moeilijk maar dat is uiteindelijk wél gelukt. JobXion blijft een beetje mijn kindje en daar heb ik de afgelopen jaren enorm veel voor gedaan. Oh! En ik ben ook ontzettend trots op onze Staffchain website die wij samen hebben ontworpen met Nedfinity.

Heb je ook wel is een blunder gemaakt? 😛

Bij Staffchain? Ik maak nog steeds wel fouten en daar leer ik van maar een échte blunder? Dan denk ik meer aan 9 jaar geleden toen ik bij BCS HRM & Salarisadministratie werkte, ik was niet zo tevreden over een klant en dit wilde ik naar de relatiebeheerder sturen. Ik was toen natuurlijk nog een stuk jonger en dat mailde ik ook op de manier hoe de ‘’jongere Janneke’’ communiceerde inclusief wat Brabantse woorden😉! Ik stuurde dit alleen niet naar mijn collega maar naar een klant… OEPS!

Wat is je het meest bijgebleven van de afgelopen 4 jaar?

De afgelopen 4 jaar waren soms best intens. Ik ben moeder geworden, het is 2 jaar moeilijk geweest door COVID en er zijn collega’s gekomen, maar ook weggegaan. Wat mij het meeste is bijgebleven is denk ik het feit dat ik ‘’naast’’ een ondernemer mag werken. Ik heb geleerd hoe verantwoordelijk een functie eigenlijk is, hoe belangrijk het is dat er omzet gehaald wordt en hoe belangrijk sommige processen zijn. Je moet soms wat langer nadenken dan je neus lang is en dat is wel iets waar ik aan denk als ik denk aan de afgelopen 4 jaar.

Wat wil je de komende 4 jaar bereiken? 😊

Een fijne en vaste club mensen om ons heen, honderden nieuwe klanten die ik blij mag maken en weer wat meer coördinatie in de binnendienst!

 

Janneke 4 jaar bij Staffchain!
Meer nieuws? Volg ons op social media