Illusionist Victor Mids geeft 8 tips voor jouw volgende sollicitatiegesprek

Je hebt een sollicitatiegesprek? Ze zeggen dat een goede voorbereiding het halve werk is, maar het is en blijft altijd spannend. Vooral als je op gesprek gaat bij een bedrijf waar je heel erg graag aan de slag wilt. Dan zijn tips meer dan welkom. Wij kwamen op de website van AD een artikel tegen waarin Victor Mids van Mindf*ck 8 concrete tips deelt voor jouw volgende sollicitatiegesprek. Alvast een 'tipje' van de sluier? 

1. Trek iets blauws aan 

,,Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat je het beste iets blauws aan kunt doen naar een sollicitatie. Daarmee straal je uit dat je goed kunt samenwerken en een goede teamspeler bent. Uit datzelfde onderzoek bleek ook dat oranje de slechtste kleur is om te dragen.”

Waarom wordt oranje afgeraden bij een sollicitatiegesprek? En wat zijn de andere 7 tips van illusionist Victors Mids? Lees het gehele artikel op de website van het AD: https://www.ad.nl/ad-werkt/victor-mids-vertelt-hoe-jij-je-volgende-sollicitatie-beinvloedt-met-mindfucks~a331909a/

Heb jij op het moment nog geen sollicitatiegesprek staan, maar ben je wel op zoek naar een nieuwe baan? Schrijf je dan vrijblijvend bij ons in en ontvang alleen vacatures die bij jouw werkervaring en wensen passen. Je schrijft je hier in!

Illusionist Victor Mids geeft 8 tips voor jouw volgende sollicitatiegesprek
Meer nieuws? Volg ons op social media