Groei bij Staffchain en De Ondernemingswaarde!

We kijken terug op een fantastisch jaar bij Staffchain, vooral omdat we nu deel uitmaken van De Ondernemingswaarde-familie! Deze overname heeft niet alleen ons dienstenaanbod uitgebreid, maar heeft ook een hele groep nieuwe toppers aan ons team toegevoegd. 👏 En er is altijd ruimte voor meer toppers!

Om onze groei te vieren en de teamgeest te versterken, hebben we tijdens onze teambuildingdagen in Maastricht niet alleen inspirerende strategische sessies gehad, maar ook grotten verkend en deelgenomen aan een pubquiz, georganiseerd door onze eigen quizmaster Jochem Langenhuijzen. We hebben teruggekeken op successen en vooruitgeblikt op de komende jaren. De doelen voor het nieuwe jaar zijn gesteld, en we kijken uit naar een fantastisch jaar vol nieuwe uitdagingen!

Maastricht Staffchain en De Ondernemingswaarde

Groei met ons mee, vacatures bij Staffchain en De Ondernemingswaarde

Een van onze doelen is groeien 📈, en daar gaan we direct mee van start.

We zijn op zoek naar drie nieuwe collega’s:
• Recruitment Specialist: Iemand die het als een uitdaging ziet om ook HR-advies te geven aan directies.
• Assistent Controller: Iemand die het leuk vindt om analyses en waardebepalingen te maken.
• Bedrijfsadviseur Duurzaamheid: Iemand die gaat adviseren over processen en systemen van familiebedrijven, zodat zij klaar zijn voor ESG, CSRD.

Heb je zin om deel uit te maken van ons gezellige team en deel te nemen aan onze toekomstige uitjes? Klinkt een van bovenstaande vacatures interessant voor jou?

En ben jij...
🥰 Persoonlijk betrokken?
💨 Ondernemend?
❤️‍🔥 Gepassioneerd?

Dan deel jij de kernwaarden waar wij voor staan. Lees de vacatures op de website van De Ondernemingswaarde en stuur snel een bericht naar Shirley Koolen - den Boon (shirley@ondernemingswaarde.com) om jouw interesse kenbaar te maken. 💪

Groei bij Staffchain en De Ondernemingswaarde!
Meer nieuws? Volg ons op social media