Gratis bloemen bij een vacaturepakket!

Je zult wel denken ''op dit moment een personeelsstop'' of ''mijn prioriteit ligt nu niet bij nieuwe werving''. Dat begrijpen wij heel goed. Maar wist je dat je juist nu moet gaan werven om de juiste collega's binnen te halen? De kandidaten zijn nu bereikbaarder dan ooit! Ik zeg een mooie kans om alvast een vacature uit te zetten.... 
Sollicitatiegesprekken vinden momenteel veel plaats via Facetime of Skype of worden voor je ingepland in mei. Natuurlijk kan het ook op kantoor, maar dan op 1,5 meter afstand ツ.

Wil jij op een goedkope manier je werving uitzetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij ons kun jij je vacature al uitzetten vanaf €99,-. Wij zorgen voor de juiste sollicitaties op jouw vacature! Los van deze succesvolle vacaturepakketten kun je bij ons ook flexibel uitzenden en detacheren. 

Staffchain heeft nagedacht hoe wij ons maatschappelijk kunnen inzetten in deze crisis. & daarom ontvang jij van ons een gratis bloemetje bij het aanschaffen van een vacaturepakket. Daarnaast versturen wij nog een extra bloemetje aan een adres die jij uit hebt gekozen. Dit kunnen je opa en oma zijn die je nu al een tijdje niet kan bezoeken, een verzorgingstehuis in de buurt of je overbuurvrouw die al een tijd geen bezoek kan ontvangen. 

Op deze manier steunen wij het grootste export product in Nederland: de bloemenkwekers die het momenteel erg zwaar hebben èn helpen wij jou aan een nieuwe collega!

Wil jij alvast starten met de werving en de bloemenkwekers steunen? Vraag dan je vacaturepakket aan via deze link. 

Gratis bloemen bij een vacaturepakket!
Meer nieuws? Volg ons op social media