Feestelijke afsluiting en vooruitblik op een wervend 2024

Wat een bijzonder jaar hebben we achter de rug bij Staffchain, met als hoogtepunt de overname van Staffchain door De Ondernemingswaarde. Van een bescheiden team collega's zijn we nu onderdeel van een grote groep collega’s.

Deze week hebben we samen met onze nieuwe collega's van De Ondernemingswaarde het jaar feestelijk afgesloten. Samen hebben we successen gevierd tijdens een heerlijk en gezellig etentje in Uden, en ter afsluiting hebben we deelgenomen aan de Udense Curling wedstrijd! Verborgen talenten kwamen naar boven. We zijn zelfs tot aan de kwartfinale gekomen!

Kerstgroet Staffchain en De Ondernemingswaarde

We willen al onze klanten en kandidaten bedanken voor het vertrouwen dat zij het afgelopen jaar in ons hebben gesteld! Als wervingspartner hebben we samen succesvolle resultaten behaald met het invullen van vacatures met geschikte kandidaten. Op naar een prachtig 2024 samen met De Ondernemingswaarde, waarbij we nog meer waarde kunnen toevoegen aan onze diensten!

Het team van Staffchain wenst iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig,
wervend en waardevol nieuwjaar! 🎄🍾
We zien jullie graag in 2024!


Wil je meer weten over onze vacaturepakketten en wat we voor jullie kunnen betekenen op het gebied van HR-diensten en ondersteuning bij het werven van personeel? Neem dan contact op met Wilco.

Feestelijke afsluiting en vooruitblik op een wervend 2024
Meer nieuws? Volg ons op social media