Terugblik 2021

Het is januari 2022 en dat kan maar één ding betekenen: het nieuwe jaar is begonnen en wij hebben er zin in! Zo hebben wij genoeg plannen en energie om onze werving ook dit jaar te blijven ontwikkelen, zodat we zo veel mogelijk klanten en kandidaten kunnen helpen bij de perfecte match.

Corona, lockdowns en een krappe arbeidsmarkt én toch succesvol!

Maar voor wij aan dit nieuwe jaar gaan beginnen, blikken wij nog even terug op 2021. Een jaar waarin de omgeving niet altijd even vriendelijk meewerkte. Met corona, de lockdowns en werving technisch gezien: de krappe arbeidsmarkt. Wat het matchen er niet bepaald makkelijker op heeft gemaakt.

En ook het jaar waar wij onze kernwaarden nog beter hebben kunnen uitdragen. Zo hebben we als een echt team de mouwen opgestroopt en hebben wij elke steen omgedraaid in de zoektocht naar de ideale kandidaat. Waarin wij nooit de kwaliteit uit het oog verloren zijn, want alleen dan is er sprake van een match.

Zo hebben wij voor onze klant JobXion dit jaar 10 nieuwe werknemers bemiddeld. Van Accountmanager, Recruiter en Marketeer tot nog veel meer! Ook hebben wij nieuwe leuke klanten erbij gekregen zoals Copper Branch. Wist je dat zij een plantbased fastfood keten zijn? Gezond én lekker dus! En over lekker gesproken… De chocolaatjes die onze collega Janneke kreeg van onze klant Simac als bedankje voor de goede werving waren ook niet verkeerd!

Meer content, meer vacaturebeleving

Wat we naast de werving en vacatures een boost hebben gegeven in 2021 is de marketing. Onze collega Menno kwam ons versterken in juli dit jaar. Hij heeft de nieuwspagina, Social Media en het vermarkten van onze vacatures voor zijn rekening genomen. Zo delen wij nu steeds meer content en maken we van een vacature een ware beleving!

Het pad van de juiste werkzoekenden zien te bereiken en hen te laten solliciteren op jouw vacature is namelijk niet vanzelfsprekend. Dit is een heel proces waarbij je moet opvallen, in beeld moet blijven en soms zelf moet helpen met de weg die de kandidaat aflegt. Wij geven hen bijvoorbeeld sollicitatietips en vertellen wat ze tijdens een sollicitatiegesprek kunnen verwachten. En het is niet alleen de werkzoekenden die wij helpen. Ook bloggen wij voor onze klanten. Zo hebben wij geschreven over hoe je met 100% zekerheid een vacature vervuld, hebben wij MamaLoes geïnterviewd over Open Hiring en legde wij de STAR methode uit.

Teambuilding is goed voor elk

Na al dat harde werk is het soms goed om even te ontspannen. Zodat we daarna weer vol energie doorkunnen en we als team groeien. Zo hebben wij in 2021 een aantal leuke uitjes en speciale momenten gehad!

Wij gingen onder andere heerlijk lunchen in Rhenen en we zijn op zoek gegaan naar een moordenaar tijdens kerst! En nee schrik niet, dit was een fictief spel. Dus lekker vanaf kantoor met de hapjes en drankjes erbij van een high tea. Wat hadden wij het zwaar deze dag…

Ready, set… actie!

In de laatste maand van het jaar hebben wij nog een actie gehouden waarbij wij het aantal credits van de vacaturepakketten hebben verdubbeld. Dit vergrootte de kans om zichtbaar te zijn met de vacatures van onze klanten en was erg succesvol! Op deze manier hebben wij het jaar goed afgesloten en zijn wij ready voor 2022!

Terugblik 2021
Meer nieuws? Volg ons op social media