Vliegenthart

"Voorafgaand aan onze samenwerking met Staffchain, werden we constant geconfronteerd met een gebrek aan tijd, kennis en kunde om mensen online te bereiken. Gelukkig bood Staffchain de oplossing waar we naar op zoek waren.

Het concrete en effectieve hulpaanbod van Staffchain heeft ons op meerdere manieren geholpen. Ten eerste hebben ze ons ontzorgd door het plaatsen van advertenties, het screenen van CV's en het benaderen van potentiƫle kandidaten op een leuke en aansprekende manier. Dit bespaarde ons kostbare tijd en energie, waardoor we ons konden richten op de kernactiviteiten van ons bedrijf.

De diensten van Staffchain hebben geleid tot concrete resultaten. Ze hebben ons voorzien van meerdere geschikte kandidaten voor zowel de functie van Office Manager als Medewerker Orderadministratie. Dankzij Staffchain hebben we uiteindelijk de juiste personen kunnen selecteren en onze teamuitbreiding kunnen realiseren.

Wij zouden Staffchain zonder aarzeling aanbevelen aan andere bedrijven die op zoek zijn naar kantoorpersoneel. Hun professionele aanpak, expertise en toewijding hebben ons geholpen om gekwalificeerde kandidaten te vinden en ons wervingsproces te vereenvoudigen. We zijn hen dankbaar voor hun uitstekende service en bevelen hen van harte aan aan andere ondernemers die op zoek zijn naar ontzorging en zich willen concentreren op de taken waar ze goed in zijn."

Willem - Vliegenthart B.V.

Vliegenthart | Lacq

Bedrijfsprofiel

Vliegenthart B.V. is een wereldwijd opererend bedrijf dat gevestigd is in de Betuwe. Sinds 1839 zijn ze een betrouwbare leverancier en partner voor zowel de verf- als de drukinktindustrie.

Ze leveren een breed scala aan producten aan de verfsector, die vervolgens verkrijgbaar zijn bij diverse (retail)winkels, groothandels en online onder de merknamen Lacq en Fluxaf. Daarnaast produceert Vliegenthart ook private label producten voor gerenommeerde bedrijven en handelt het in grondstoffen. Dit maakt hen een veelzijdige en wereldwijde organisatie.

Met een dynamisch team van 18 medewerkers werken ze dagelijks aan het waarborgen van kwaliteit en innovatie. Ze doen dit op hun eigen manier, soms afwijkend van de conventionele methoden en met een vleugje eigenzinnigheid.

Hofleverancier Vliegenthart B.V.

Onze Samenwerking

Als samenwerkingspartner op het gebied van het invullen van vacatures, hebben wij het genoegen gehad om Vliegenthart te ondersteunen bij het vinden van geschikte kandidaten voor de functie van Office Manager en Medewerker Orderadministratie. We hebben nauw samengewerkt om de juiste talenten te vinden die goed passen bij het kleine maar zeer gedreven team, waar persoonlijke klantenservice op een hoog niveau gewaarborgd wordt.