Pouch Direct

''Bij het werven van nieuwe medewerkers willen we zelf kunnen bepalen welke tools wij inzetten. Daarom hebben wij twee vacatures online gezet via Staffchain. Nadat we meerdere sollicitaties hadden ontvangen zijn beide vacatures ingevuld! Wij raden Staffchain dan ook aan voor bedrijven die zelf sturing willen geven aan het werven van nieuwe medewerkers en snel willen schakelen.''

Marijke

Bedrijfsprofiel

PouchDirect is in 2010 opgestart en het gaat erg goed, het concept is ook gewoon goed! PouchDirect is internationaal leverancier (aan 30 landen!) van kwalitatief hoogwaardige stazakken en daaraan gerelateerde producten voor de food en non-food industrie. Je moet dan denken aan diverse verpakkingen voor deze producten. Ze werken met een ambitieus, loyaal en relatief jong team van 12 collega’s. Dagelijks werken zij aan het verbeteren van de producten en de organisatie. ''We geloven dat als de werksfeer goed is, dat niet alleen ten goede komt aan ons team, maar dat dit ook uitstraalt op onze service en dus op onze klanten''. De directeur / eigenaar Edo is doelgericht, en stiekem ook een beetje eigenwijs, maar hij staat altijd achter zijn medewerkers. Als het goed gaat met PouchDirect wil hij dat graag delen met zijn team. 

Onze Samenwerking

Wij zijn erg blij met de samenwerking met Pouch! Zoals Marijke al aan gaf in haar review, kunnen we snel met elkaar schakelen. Wat het wervingsproces bevorderd. Door samen te sparren kunnen we achterhalen welke synoniemen het beste zullen werken per vacature. Wat weer leidt tot meer sollicitaties. 

Voor Pouch Direct zijn wij eens of vaker aan de slag gegaan voor de volgende vacatures: