Peek & Cloppenburg

Bedrijfsprofiel

Peek & Cloppenburg is een internationaal modebedrijf met een indrukwekkende aanwezigheid in maar liefst 16 Europese landen met bijna 160 filialen. En heeft al meer dan 120 jaar een gevestigde naam in de modewereld. Of je nu de voorkeur geeft aan de fysieke winkelervaring of liever online winkelt, ze bieden het allemaal! Met hun collectie van internationale luxemerken, trendy jonge labels en unieke eigen merken, vind je altijd iets wat bij jouw stijl past. Met meer dan 20.000 mode-items van wel 300 topmerken, ben je verzekerd van de perfecte outfit voor elke gelegenheid. Bij Peek & Cloppenburg shop je op jouw manier.

Eerder dit jaar opende Peek & Cloppenburg een nieuwe winkel in Berlijn, de eerste zogeheten 'Conscious Fashion Store'. Duurzame mode staat hier centraal. Daarnaast is Peek & Cloppenburg niet te missen in The Mall of the Netherlands (Leidschendam), waar ze een winkeloppervlakte van 4500 vierkante meter hebben verdeeld over twee verdiepingen, waarmee het een van de grootste modezaken in het centrum is.

Vacature Peek & Cloppenburg

Onze samenwerking

De recent gevormde samenwerking tussen Peek & Cloppenburg en Staffchain heeft als eerste doel het vinden van talentvolle medewerkers voor de magazijnen in Nijmegen en Rotterdam. Het modebedrijf is op zoek naar enthousiaste teamleden die bereid zijn de handen uit de mouwen te steken en te zorgen voor een vlekkeloze afhandeling van alle magazijnwerkzaamheden.

Inmiddels kunnen we ook vacatures in Amsterdam en Leidschendam toevoegen aan de lijst van beschikbare posities.

Vacatures Peek & Cloppenburg

Bij Peek & Cloppenburg kom je te werken in een inspirerende werkomgeving met talloze mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en een langdurige carrière. Als jij graag een rol wilt spelen in het succes van Peek & Cloppenburg en je carrière in de mode-industrie wilt starten, nodigen we je van harte uit om de onderstaande vacatures te bekijken en te solliciteren op de openstaande functies.

Of stuur ons een e-mail en informeer naar de beschikbare posities. info@staffchain.nl