Omedi

Bedrijfsprofiel

Bij Omedi staan kwaliteit, klantgerichtheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Als gecertificeerde arbodienst, ISO 9001:2015-gecertificeerde vliegmedische keuringspraktijk en gecertificeerde sportmedische instelling biedt Omedi een breed scala aan diensten, waaronder medische keuringen, preventief medisch onderzoek, vaccinaties en arbodienstverlening. Het bedrijf is gevestigd in Kesteren en gunstig gelegen nabij belangrijke toegangswegen, waardoor ze gemakkelijk bereikbaar zijn vanuit de richtingen Tiel, Arnhem/Nijmegen, Amersfoort en Utrecht.

Omedi Vacatures

Onze samenwerking

Het doel van de samenwerking tussen Omedi en Staffchain is om hen te ondersteunen bij het werven van nieuwe medewerkers voor het kantoor in Kesteren, zoals een Assistent Controller en een (medisch) secretarieel medewerker.

Vacatures Omedi

Momenteel hebben we bij Omedi een vacature openstaan voor een assistent-controller, ter uitbreiding van het team. Zie je het als een uitdaging om een adviserende rol te vervullen bij het opstellen van cijfermatige doelstellingen? Dan hebben wij voor jou deze fantastische baan met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng. Als assistent-controller binnen het secretariaat bij Omedi heb je een gevarieerde functie en kun je op verschillende terreinen ingezet worden.

De positie van Medisch Secretaresse is inmiddels succesvol ingevuld.