Noordhoff

"We hadden de vacature van Demand Planner uitstaan, maar kregen te weinig reacties. Het lukte ons maar niet om de juiste persoon voor deze functie te vinden. Staffchain heeft ons hierbij succesvol geholpen. We hebben een groot aantal sollicitaties ontvangen en al snel de geschikte kandidaat gevonden. Daarom raden we Staffchain zeker aan, aan werkgevers die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers."

Marco - Noordhoff

Bedrijfsprofiel

Noordhoff is een innovatieve en vooruitstrevende uitgeverij in de educatieve sector. Ze leveren hoogwaardige leermiddelen en diensten aan scholen en onderwijsinstellingen, zowel in Nederland als daarbuiten. Hun missie is om het onderwijs te versterken en leerlingen en docenten te ondersteunen in hun groei en ontwikkeling.

Noordhoff en Staffchain samenwerking

Bij Noordhoff streven ze ernaar om het onderwijs meer data gedreven te maken, processen te optimaliseren en de marktvraag te vertalen naar zowel digitale als fysieke leermiddelen. Ze zijn op zoek naar mensen die samen met hen willen werken aan deze doelen. Bij Noordhoff werken ze elke dag aan het verbeteren van het leerproces. Ze ontwikkelen slimme onderwijsproducten, zorgen voor actueel lesmateriaal en maken gebruik van nieuwe technologieën.

Met hun inspanningen helpen ze dagelijks meer dan 2 miljoen mensen het beste uit zichzelf te halen. En jij kunt hieraan bijdragen!

Onze samenwerking

We zijn blij met onze samenwerking met Noordhoff! Achter de schermen dragen we ons steentje bij aan het onderwijs in Nederland. Het vinden van de juiste kandidaten kan een uitdaging zijn, maar dankzij onze nauwe samenwerking begrijpen we steeds beter welke eigenschappen passen bij een nieuwe collega voor Noordhoff. Hierdoor kunnen we onze campagnes effectiever afstemmen op hun behoeften.

Heel fijn dat ook onze campagne voor de positie van Demand Planner succesvol is geweest en de vacature is ingevuld. Momenteel is onze campagne voor de functie van Supply Chain medewerker in volle gang.

Nieuwsgierig wat we voor jullie organisatie kunnen betekenen? Plan direct een afspraak in!

Staffchain en Noordhoff 

Vacatures Noordhoff

Werken bij Noordhoff is een bijdrage leveren aan beter onderwijs in Nederland. Dit doen ze samen met heel veel gedreven en deskundige collega’s die een passie hebben voor het onderwijs. Zij maken de mooiste producten voor de beroepen van de toekomst. Als jij graag een rol wilt spelen in het onderwijs van de toekomst van Nederland, nodigen we je van harte uit om de onderstaande vacature te bekijken en te solliciteren op de openstaande functie.

Of stuur ons een e-mail en vraag naar meer informatie. info@staffchain.nl