MyStromer

"Er zijn tal van verschillende jobboards waar je vacatures kunt plaatsen om geschikte kandidaten aan te trekken. Echter, dit kost veel tijd en energie en die hebben wij niet beschikbaar.

Door Staffchain in te schakelen voor MyStromer hebben we drie nieuwe collega's en bovendien hebben ze datagestuurde optimalisatievoorstellen gedaan om het bereik van de juiste doelgroep voor de vacatures te vergroten.

Staffchain zou ik aanbevelen aan andere werkgevers die op zoek zijn naar een snelle en efficiënte manier om gekwalificeerde kandidaten te vinden."

Pieter- MyStromer Europe

MyStromer en Staffchain samenwerking

Bedrijfsprofiel

MyStromer ontwikkelt sinds 2009 internationaal bekroonde speed-pedelecs, die met hun waanzinnige prestaties, connectiviteit en design het stadsverkeer herdefiniëren. MyStromer wil de beste speed-pedelecs ontwikkelen en mensen enthousiast maken om ze elke dag te gebruiken. Daarvoor bundelen ze op de Stromer Campus alle competenties onder één dak – van de ontwikkeling via de montage tot aan de verkoop. Want met elk afzonderlijk idee geven de medewerkers van MyStromer samen vorm aan de mobiliteit van morgen.

Mobiliteit betekent levenskwaliteit. Dit is waarom ze bij het ontwikkelen van hun speed pedelecs niet alleen kijken naar de technische specificaties, maar vooral naar de wensen van de mensen die ermee rijden. Het doel is om mensen een stuk sneller en gemakkelijker naar hun bestemming te brengen – en met vol enthousiasme. Deze overtuiging leven ze ook intern: hoewel ze een jong en flexibel bedrijf zijn, hebben ze een stevige positie in de internationale markt veroverd en een indrukwekkende geschiedenis opgebouwd. Ze durven nieuwe dingen uit te proberen, ze zien fouten als leermomenten en ontwikkelen zich samen verder.

MyStromer en Staffchain

Onze Samenwerking

MyStromer is meer dan alleen een organisatie. Ze hebben een missie, een doel om de wereld te veranderen. Met de hashtag #HereToChange laten ze zien dat ze elke dag streven naar vernieuwing en verbetering. Als wervingspartner zijn we blij dat we onderdeel mogen zijn van hun missie.
We zijn trots op de verschillende posities die we voor hen hebben kunnen invullen, waaronder logistiek administratief medewerker, klantenservice medewerker en communicatiespecialist. 

Werken bij MyStromer

Nu zijn we op zoek naar een Technical Support Engineer om het team te versterken. 
Als je deel uitmaakt van MyStromer, maak je deel uit van een gepassioneerd en toegewijd team dat zich inzet voor de hoogste kwaliteit en service voor hun klanten. Werken bij MyStromer betekent werken aan een hoger doel en deel uitmaken van een gemeenschap die streeft naar verandering. Als je op zoek bent naar een uitdaging en wilt bijdragen aan het verbeteren van de wereld, dan is MyStromer de perfecte plek om te werken.