Magimix

"Als bedrijf waren we al een tijdje op zoek naar een nieuwe collega, maar het leek maar niet te lukken om de juiste persoon te vinden. We liepen vooral tegen tijdsgebrek aan en hadden ook niet de kennis over de juiste manier van benaderen van kandidaten en via welke kanalen we dit het beste konden doen. Op dat moment besloten we om contact op te nemen met Staffchain.

Staffchain heeft ons geholpen door te zoeken naar kandidaten in een voor ons relevante groep en uiteindelijk hebben we via hen een nieuwe collega gevonden. Het hele proces verliep snel en adequaat en we zijn dan ook zeer tevreden over de diensten van Staffchain.

Wat ons vooral opviel aan Staffchain is hun eigentijdse aanpak en tariefstelling. Ze drukken niet op het snel voorstellen van kandidaten, maar stellen een voor de klant passende oplossing centraal. Hierdoor voelden we ons als klant echt gehoord en begrepen.

We willen hen dan ook hartelijk bedanken voor hun hulp bij het vinden van onze nieuwe collega."

Michel - Magimix

Magimix en Staffchain

Bedrijfsprofiel

Magimix is een Frans bedrijf dat sinds 1963 hoogwaardige professionele foodprocessors ontwerpt en produceert. Het bedrijf is gevestigd in de Bourgogne, een streek met een uitstekende gastronomie, en Magimix hecht veel waarde aan haar rijke industriële traditie die zowel veeleisend als inspirerend is.

Het bedrijf heeft de multifunctionele foodprocessor uitgevonden, die sinds zijn ontwerp meer dan 40 jaar geleden een revolutie heeft teweeggebracht in de wereld van de horeca. De beste restaurants ter wereld gebruiken de professionele versie van Magimix-producten. Het assortiment van Magimix is inmiddels uitgebreid met diverse huishoudelijke apparaten voor de keuken, waaronder de innovatieve Cook Expert, krachtige Power Blender en het eerste doorzichtige broodrooster. 

Sinds haar oprichting is Magimix een verantwoorde duurzame onderneming die trouw is aan haar waarden: het ontwerpen van eenvoudige, efficiënte en duurzame producten en altijd bereid tot innovatie. Het Magimix-assortiment biedt alles wat je nodig hebt voor de keuken. Het bedrijf heeft een vestiging in Utrecht, Nederland.

Magimix en Staffchain

Onze samenwerking

Onze samenwerking met Magimix is al enkele jaren gaande en we zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan het versterken van hun team. Als culinaire innovator heeft Magimix een reputatie hoog te houden als het gaat om kwaliteit en vernieuwing.

We hebben Magimix bijgestaan bij het invullen van verschillende functies, zoals die van Controller, Allround Administrateur, Senior Financieel Medewerker en Supply Chain Coördinator. Dankzij onze expertise en ervaring zijn we er altijd in geslaagd om de juiste kandidaten te vinden die voldoen aan de specifieke eisen van Magimix.

Magimix is een professionele en transparante organisatie die goed met ons meedacht en de tijd nam om de vacatures met ons te bespreken. Ze communiceren duidelijk wat ze zoeken en verwachten van hun medewerkers, wat ons hielp om gericht te zoeken naar mensen met de juiste vaardigheden en persoonlijkheid. We zijn trots op de samenwerking met Magimix en kijken uit naar een verdere succesvolle samenwerking in de toekomst.

Word ook lid van het Magimix-team: Samen Bouwen aan Culinaire Innovatie

Magimix in Utrecht verwelkomt een veelzijdige Commercieel Administratief Medewerker.
Ben jij op zoek naar een dynamische functie waarin je jouw administratieve vaardigheden kunt laten samensmelten met jouw passie voor commercie? Sluit je aan bij het enthousiaste team van Magimix en solliciteer vandaag nog voor de rol van Administratief medewerker en neem de leiding in jouw professionele groei!