JobXion

"De afgelopen jaren hebben wij via Staffchain 30 interne medewerkers aangetrokken. Ik ervaar de samenwerking als gedreven, resultaatgericht en constructief. Vooral het contact na afronding opdracht wordt door onze nieuwe medewerkers als prettig ervaren.''

André Schuijl

Bedrijfsprofiel

JobXion: Wij zijn hét uitzendbureau in de bouw en techniek, gestart in 2005. In die tijd werkten er nog veel Duitse vakmensen in Nederland en was er nog geen sprake van crisis die in 2008 begon. Dat was een bijzondere en enerverende tijd waarin we veel hebben geleerd. Na de crisis, rond 2014, waren er veel ervaren Nederlandse vakmensen beschikbaar en zo konden we verder aan de weg timmeren. In 2015 zijn wij ook gestart met vakmensen uit Polen die wij in Polen rekruteren. Inmiddels is er door de schaarste op de arbeidsmarkt lastig om snel aan goede vakmensen te komen. Deze uitdaging zagen wij aankomen en daarom zijn wij (wij = 25 hardwerkende en gezellige collega's) in 2021 gestart met een eigen opleidingscentrum. Hier kunnen wij kandidaten opleiden of omscholen naar een baan in de bouw of techniek. Hierdoor zorgen wij voor meer inzetbare vakmensen voor onze klanten en dragen wij ons steentje bij aan het oplossen van de woningcrisis en de klimaattransitie.

Een samenwerking sinds 2015

JobXion is al sinds 2015 klant bij Staffchain. Zo hebben zij de overgang van Werving & Selectie bij Schuijl Logistieke Professionals naar Online Wervingspartner Staffchain meegemaakt. En nog steeds is de samenwerking uitstekend! Sterker nog, wij vervullen door middel van onze abonnementen maandelijks verschillende vacatures voor JobXion. 

Voorbeelden van vacatures die wij vervuld hebben bij JobXion zijn: Accountmanager, Recruiter, Vestigingsassistent(e), facilitair medewerker en Online Marketeer.