INL Cargo

"Vóórdat wij bij Staffchain kwamen, ontvingen wij te weinig reacties op vacatures die we zelf hebben geplaatst. Verder vonden wij de traditionele recruitment fee te hoog, gezien de frequente baanwisselingen in de arbeidsmarkt, en kozen daarom voor een vacaturepakket via Staffchain.

Via de kanalen van Staffchain is onze vacature van Senior Manager Operations uitgezet en binnen enkele weken vervuld. Voor ons is deze hybride manier van werven betaalbaar en succesvol gebleken."

Alexander – INL Cargo

Bedrijfsprofiel

INL Cargo is sinds het begin van 2016 actief als een zelfstandig logistiek bedrijf en heeft sindsdien hun dienstverlening uitgebreid. Het bedrijf is begonnen met slechts 3 medewerkers, maar heeft nu een team van 20 medewerkers waar ze trots op zijn. Bovendien hebben ze hun diensten uitgebreid naar verschillende bestemmingen in Europa, waaronder Spanje, Portugal, Italië, Zwitserland, Frankrijk en Duitsland. Deze uitbreiding stelt INL Cargo in staat om hun klanten een breder scala aan logistieke oplossingen te bieden, terwijl ze tegelijkertijd beter kunnen inspelen op de lokale behoeften van hun klanten.

INL Cargo biedt een complete deur-tot-deur transportdienst die zich uitstrekt van magazijnen tot winkels, van havenlocaties tot fabrieken. Het bedrijf heeft een uitgebreid netwerk van betrouwbare partners en is in staat om transportmiddelen op creatieve en gepassioneerde wijze af te stemmen op de individuele behoeften van hun klanten. Of je nu op zoek bent naar een huiftrailer, box of megatrailer, INL Cargo zorgt voor de juiste oplossing die aansluit bij de wensen van de klant.

Onze Samenwerking

Wij zijn trots op onze samenwerking met INL Cargo. Zij staan bekend om het volledig ontzorgen van bedrijven op het gebied van logistiek. En Staffchain is dé ontzorger als het gaat om personeelswerving.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak als het gaat om personeelswerving. Met onze vacaturepakketten kan je zelf bepalen welke tools je wel en niet wilt gebruiken. Van werving in eigen beheer tot premium uitbesteding, het is allemaal mogelijk.

Bij de samenwerking met INL Cargo hebben we eerst hun wensen en behoeften in kaart gebracht om samen het beste vacaturepakket te bepalen. Door onze expertise op het gebied van werving en selectie en ons uitgebreide netwerk, konden we de vacature op de juiste kanalen plaatsen en de juiste doelgroep bereiken. Dit resulteerde in een groot aantal sollicitanten die voldeden aan de eisen van INL Cargo en uiteindelijk in de succesvolle aanname van een nieuwe collega, zonder dat INL Cargo achteraf hoefde te betalen voor dure werving- en selectiekosten.

Wij zijn blij dat we INL Cargo hebben kunnen ondersteunen bij het vinden van een nieuwe Senior Manager Operations voor hun organisatie.

Bekijk hier de vacature: