Horrex

“Staffchain heeft ons geholpen bij het invullen van enkele management vacatures op het gebied van commercie en operations. Met name de goede voorselectie van Staffchain heeft ervoor gezorgd dat we deze vacatures ondanks de moeilijke markt snel hebben kunnen invullen.”

Pim Gennissen

Bedrijfsprofiel

Horrex is een snelgroeiend designbedrijf en producent van verduisterings- en horsystemen voor campers en caravans. Je kunt hierbij denken aan flyscreens, window blinds, roomdividers en TV-blinds. Je vraagt je misschien af waarom we hier de Engelse termen gebruiken? Hoewel het hoofdkantoor in Nederland staat, heeft Horrex ook een filiaal in de Verenigde Staten én leveren ze aan 26 landen! Een internationaal bedrijf met een passie voor innovatie en een ontwikkeling van nieuwe producten. In de 30 jaar dat Horrex inmiddels bestaat is het bedrijf nu uitgegroeid tot een wereldwijde samenwerking van verschillende bedrijven, werkzaam onder de overkoepelende slogan: Driving Change. 


Onze samenwerking

Horrex heeft al meerdere functies vervuld via Staffchain, waaronder een Commercieel Manager via het vacaturepakket Extra en een Operationeel manager via pakket Premium.