EBC Taleninstituut

"Vóórdat wij bij Staffchain kwamen, ontvingen wij wel veel cv’s op onze vacatures, maar hier zaten weinig relevante kandidaten tussen.

Staffchain heeft efficiënt en effectief voor ons de werving en selectie gedaan. Hierdoor kregen wij alleen de sollicitaties binnen van sollicitanten die écht relevant waren. Uiteindelijk is dé juiste kandidaat eruit gekomen! En start binnenkort onze nieuwe Sales Support Medewerker.

Bedrijven die weinig tijd hebben voor werving en selectie en alleen sollicitaties willen zien van écht mogelijke kandidaten, zou ik adviseren om contact op te nemen met Staffchain."

Isabel - EBC Taleninstituut

Bedrijfsprofiel

EBC Talen is een erkend en toonaangevend instituut voor taaltrainingen op maat. Met enthousiaste medewerkers en native taaldocenten organiseren zij trainingen afgestemd op de behoefte van de klant in diverse talen, zoals Engels, Frans, Nederlands, Duits en Spaans. Zij stemmen hun trainingen af op het niveau en de wensen van de cursist(en). De trainingen kunnen individueel of in groepsverband worden gegeven. Dit kan in company bij bedrijven door heel Nederland, online en op hun instituut in Bergen op Zoom. Daarnaast verzorgt EBC Talen ook inburgeringstrajecten.

Zij zijn een proactieve en enthousiaste organisatie die CEDEO-erkend is en hoog scoort op dienstverlening en service. Betrokkenheid, collegialiteit en passie voor het vak zijn belangrijke speerpunten binnen de organisatie. Hun kracht zit vooral in de kwaliteit van de medewerkers. Zij zijn voortdurend in ontwikkeling en volgen de trends en de wereld om hun heen.

Onze Samenwerking

EBC Taleninstituut was op zoek naar een nieuwe collega voor de Sales afdeling, maar kwam zelf niet tot de juiste kandidaat. Wij bij [bedrijfsnaam] begrijpen hoe lastig het kan zijn om de juiste kandidaat te vinden en waren daarom meer dan blij om EBC Taleninstituut te ondersteunen in hun zoektocht.

We zijn gestart met het begrijpen van de vraag van EBC en hebben vervolgens besproken welk vacaturepakket van toegevoegde waarde zou zijn. Ons team heeft de inhoud van de openstaande vacature doorgenomen en is aan de slag gegaan met het vinden van de beste kandidaten.

Gedurende het proces hebben we regelmatig contact gehad met EBC Taleninstituut om de voortgang te bespreken en eventuele aanpassingen door te voeren. We hebben de vacature op de juiste kanalen gepromoot en hebben door middel van extra screening de kandidaten met de beste match kunnen voorstellen. Het resultaat was positief en we zijn blij dat we EBC Taleninstituut hebben kunnen ontzorgen in hun zoektocht naar een geschikte Sales collega.😊