EBC Taleninstituut

"Vóórdat wij bij Staffchain kwamen, ontvingen wij wel veel cv’s op onze vacatures, maar hier zaten weinig relevante kandidaten tussen.

Staffchain heeft efficiënt en effectief voor ons de werving en selectie gedaan. Hierdoor kregen wij alleen de sollicitaties binnen van sollicitanten die écht relevant waren. Uiteindelijk is dé juiste kandidaat eruit gekomen! En start binnenkort onze nieuwe Sales Support Medewerker.

Bedrijven die weinig tijd hebben voor werving en selectie en alleen sollicitaties willen zien van écht mogelijke kandidaten, zou ik adviseren om contact op te nemen met Staffchain."

Isabel - EBC Taleninstituut

Bedrijfsprofiel

EBC Talen is een erkend en toonaangevend instituut voor taaltrainingen op maat. Met enthousiaste medewerkers en native taaldocenten organiseren zij trainingen afgestemd op de behoefte van de klant in diverse talen, zoals Engels, Frans, Nederlands, Duits en Spaans. Zij stemmen hun trainingen af op het niveau en de wensen van de cursist(en). De trainingen kunnen individueel of in groepsverband worden gegeven. Dit kan in company bij bedrijven door heel Nederland, online en op hun instituut in Bergen op Zoom. Daarnaast verzorgt EBC Talen ook inburgeringstrajecten.

Zij zijn een proactieve en enthousiaste organisatie die CEDEO-erkend is en hoog scoort op dienstverlening en service. Betrokkenheid, collegialiteit en passie voor het vak zijn belangrijke speerpunten binnen de organisatie. Hun kracht zit vooral in de kwaliteit van de medewerkers. Zij zijn voortdurend in ontwikkeling en volgen de trends en de wereld om hun heen.

Onze Samenwerking

De uitdaging voor EBC Taleninstituut was het zoeken naar een nieuwe collega voor de Sales afdeling.
Ze waren zelf al een tijdje op zoek, maar kwamen niet tot de juiste kandidaat.

Allereerst is de vraag van EBC doorgenomen, om te bekijken welk vacaturepakket van toegevoegde waarde zal zijn. Vervolgens is de inhoud van de openstaande vacature besproken en met al deze informatie is ons team kundig aan de slag gegaan.

Tijdens het proces van vacatureplaatsing tot aan het plaatsen van de kandidaat hebben we korte lijnen met elkaar gehad en waar nodig snel aanpassingen kunnen doen.

De vacature is zichtbaar gemaakt in de juiste kanalen en hebben we aan EBC Talen, vanwege de extra screening die we hebben gedaan, de kandidaten met de beste match kunnen voorstellen. Met een positief resultaat. 😊 Blij dat wij een zorg uit handen hebben kunnen nemen.