Copper Branch

"Net als heel veel andere horecagelegenheden was ik op zoek naar horecamedewerkers. En niet een paar om mijn team zomer-drukte-klaar te maken maar een heel team voor ons nieuwe restaurant in Rotterdam en Almere. Ga er maar eens aan staan. Het restaurant werd gebouwd, de openingsdatum was bekend alleen nog even 12 medewerkers vinden voor beide filialen ...

Ik ben op zoek gegaan naar een organisatie die mij kon helpen en die heb ik gevonden in Staffchain. We hebben met elkaar een goed plan van aanpak gemaakt en de lijnen tussen Staffchain tijdens de uitvoer hiervan kort gehouden. Zo hadden we een paar keer per week contact over mogelijke kandidaten, de opvolging hiervan ging heel goed. Het begon goed te lopen en hebben voor de openingsdatum een leuk team aangenomen voor Rotterdam, maar ook voor Almere! Blij mee!’’

Stephen Nieuwenhuis

Copper Branch

Bedrijfsprofiel

Hallo Almere! Na het succes van de openingen van Copper Branch in Utrecht en Rotterdam, hebben ze nu ook hun deuren geopend in Almere. In het centrum, op het marktplein onder de bibliotheek, vind je een van de mooiste én smakelijkste vegan restaurants.

Copper Branch heeft zijn oorsprong in Canada, waar meer dan 70 restaurants zijn. De restaurants zijn niet alleen 100% plantaardig/ vegan, maar ook duurzaam en gezond. Wat hun echt speciaal maakt, is de verrassende smaak van de gerechten. Afgelopen jaar hebben ze in Nederland al meerdere prijzen mogen ontvangen, waaronder die voor het lekkerste broodje van Nederland! Bovendien zijn zowel de vestigingen in Rotterdam als Utrecht uitgeroepen tot beste in de horeca.

Onze samenwerking

Voor de nieuwe locatie in Rotterdam en Almere heeft Copper Branch onze hulp ingeschakeld! Er werd een heel team gezocht, wat een grote uitdaging was. En het is ons gelukt! Zo zijn er via de vacaturepakketten een aantal horecamedewerkers gestart en een assistent manager. Op naar de volgende nieuwe collega's voor Copper Branch!

Inmiddels verloopt de samenwerking zo goed, dat ook bij nieuwe in te vullen vacatures, Copper Branch onze hulp inschakelt. Mooi om dit mooie bedrijf te mogen helpen met onze wervingscampagnes.

Vacatures

Functies waarmee wij voor Copper Branch aan de slag zijn gegaan, zijn diverse horecamedewerkers van bediening tot aan Restaurant Manager: