Bos Logistics

"Het is prettig samenwerken met Staffchain, waarbij vooral de professionele aanpak en servicegerichte instelling opvallen. Ook in het persoonlijk contact en de opvolging van procedures is Staffchain een zeer professionele dienstverlener."

Geert Nieland

Bedrijfsprofiel

Bos Logistics bestaat al ruim 50 jaar en richt zich met name op het transport en de afhandeling van lucht- en zeevracht en containervervoer. De dienstverlening is breed voor zowel import als export (FTL/Full Truck Loads, LTL/Less Truck Loads, dedicated vervoer, warehousing, on airport services, zeeschepenbevoorrading en douaneformaliteiten). 

Onze samenwerking

Voor Bos Logistics hebben wij diverse functies van verschillende niveaus bemiddeld. Zo hebben wij hen voorzien van Transportplanners, maar ook Managementfuncties. Voor de vestiging in Amsterdam hebben wij bijvoorbeeld kandidaten voor de functie's Hoofd Boekhouding, Accountmanager, Vestigingsmanager Transport, Administratief Medewerker en Transportplanner gezocht en uiteraard geplaatst. Voor de vestiging in Brussel zochten wij een Branche Manager en ook voor de overige vestigingen hebben wij geholpen diverse functie's te vervullen.