Bloomon

Bedrijfsprofiel

Bloomon, de trendy online bloemist voor floral design! Ze hebben een geweldig aanbod van verse seizoensbloemen en droogbloemen in verrassende designs, boordevol topkwaliteit. Wat hen echt onderscheidt, is hun slimme aanpak: ze hebben de traditionele bloemenketen flink ingekort. Geen gedoe met veilingen of groothandels, bloomon koopt rechtstreeks bij de kweker in! Zo krijg je bloemen die verser dan vers zijn, gewoon aan je deur geleverd. En geloof me, deze bloemen zijn om echt van te genieten, ze blijven zó lang mooi!

Sinds 2014 timmert bloomon hard aan de weg en nu zijn ze al actief in vijf landen: Nederland, Duitsland, België, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk. En wist je dat ze in april 2021 zijn overgenomen door het toonaangevende Britse bedrijf Bloom & Wild? Ze blijven niet stilstaan in hun groei!

Het beste van alles? Bloomon heeft een groen hart! Alle producten zijn klimaatneutraal, vanaf de kweker tot aan je voordeur. Dus terwijl jij geniet van die prachtige bloemen, zorg je ook nog eens voor moeder natuur. Hoe cool is dat? Dus waar wacht je nog op? Maak jezelf of iemand anders blij met bloomon’s bloemenpracht! En word onderdeel van dit mooie bedrijf!

Bloomon samenwerking

Onze samenwerking

Wat is er nu heerlijker dan een prachtige bos bloemen bij jou thuis bezorgd te krijgen? Bij Staffchain hebben we ons de afgelopen jaren beziggehouden met verschillende functies bij Bloomon. Sinds 2017 werken we nauw met hen samen en hebben we onze expertise ingezet voor functies als Logistiek Manager, Expeditie Manager, Teamleider, Interim Inkoop en Supply Chain Planner.

Wil jij meehelpen om bij Bloomon de kwaliteit en blijvende schoonheid van bloemen bij mensen thuis te brengen? Deze zomer zijn we op zoek naar een getalenteerde Fulfillment Manager en een enthousiaste Flower Supply Assistent om het team van Bloomon verder te versterken. Als je gepassioneerd bent over bloemen, logistiek en supply chain, dan is dit jouw kans om een essentiële rol te spelen in hun succesverhaal!

Doe je mee in het verhaal van Bloomon? Lees de vacatures: