Babypark

"Tijdens de uitdagende periode van de coronapandemie en de krapte op de arbeidsmarkt werden we geconfronteerd met een grote uitdaging. Het bleek moeilijk om de verschillende vacatures binnen de FTH Groep in te vullen. Functies zoals chef-kok en souschef-kok bij Molen de Zwaluw, stoffeerder bij Meubelpark de Bongerd, verkoopmedewerkers bij Babydump en een logistiek medewerker bij Babypark bleven vacant. We waren op zoek naar oplossingen en kwamen in contact met Staffchain.

Dankzij Staffchain hebben we onze openstaande vacatures kunnen vervullen. Het persoonlijke contact was zeer aangenaam en wanneer we wijzigingen moesten aanbrengen in de vacatureteksten, was dat geen enkel probleem.

Als collega medewerkers van HR mij vragen om een aanbeveling voor een bureau om hun vacatures uit te zetten, zou ik Staffchain zeker aanbevelen. Ze onderscheiden zich door het persoonlijke contact en de snelle manier waarop zij vacatures online plaatsen. Het is fijn om te zien dat zij efficiëntie en klantgerichtheid hoog in het vaandel hebben staan.

We zijn erg tevreden over de samenwerking en willen Staffchain hartelijk bedanken voor hun inzet."

Martie - Babypark (onderdeel van FTH Groep)

FTH Groep en Staffchain samenwerking

Bedrijfsprofiel

Babypark, onderdeel van de FTH Groep, is de grootste babywinkel van Europa. Met tien megastores in Nederland en één in Duitsland en een sterke online aanwezigheid, is Babypark een gerenommeerde naam in de baby-uitzetmarkt. Met haar positie als marktleider in Nederland, biedt Babypark een breed scala aan babyartikelen. De FTH Groep is een Nederlandse investeringsgroep die zich richt op de sectoren Retail, Food, Bouw en Real Estate. De groep is verdeeld in vier divisies: FTH Retail, FTH Bouw, FTH Food en FTH Real Estate.

De missie van FTH Groep is het voortzetten en verder uitbouwen van een duurzaam en veelzijdig familiebedrijf. Hierbij krijgen al hun medewerkers de mogelijkheid om hun eigen talenten optimaal in te zetten, zodat zij in een prettige en open werkomgeving hun klanten kunnen voorzien van goed advies en/of producten. Bovendien streven ze ernaar dat ook de toekomstige generatie binnen het bedrijf zich verder kunnen ontwikkelen in een functie waarin hij of zij uitblinkt.

Staffchain en Babypark, Babydump, Meubelzaak de Bongerd, Molen de Zwaluw

Onze Samenwerking

Als samenwerkingspartner op het gebied van het invullen van vacatures, hebben wij het genoegen gehad om FTH Groep te ondersteunen bij het vinden van geschikte kandidaten voor de bedrijven Babypark, Babydump, Meubelzaak de Bongerd en Molen de Zwaluw. Wij hebben nauw samengewerkt om de juiste talenten te vinden die passen bij de visie en waarden van FTH Groep, zodat zij hun missie kunnen voortzetten en verder kunnen groeien als duurzaam en veelzijdig familiebedrijf.