Vacature

De Ondernemingswaarde… een actieve onderneming!

De Ondernemingswaarde bestaat inmiddels 5 jaar en is een groeiende en ambitieuze organisatie op zoek naar een nieuwe Recruiter. Wij maken bedrijven beter. We kijken hierbij naar het totaalplaatje van de organisatie en dus verder dan alleen de cijfers. Kwaliteit en ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn benieuwd naar jouw ambitie!

Wat ga je doen als Recruitment Specialist

Als Recruitment Specialist ben jij de versterking van ons recruitment team. Deze bestaat uit onze huidige Recruitment Specialist Denise, met ondersteuning van Elke, Frederique, Shirley en Florinda.

In deze functie ga jij aan de slag om de vacatures van onze klanten in te vullen. Jij weet de juiste vragen te stellen en jij zet je eigen netwerk in op zoek naar de juiste personen voor zowel ons eigen team als onze klant. Onze klanten zijn zeer divers, net als de te werven functies, van Logistiek Manager tot zwembadmonteur. Jij draait je hand er niet voor om.

De taken die bij deze creatieve en afwisselende rol horen zijn:

  • Je hebt contact met onze opdrachtgever;
  • Je (her)schrijft vacatureteksten en zet deze online op onze website en verschillende jobboards;
  • Je gaat actief op zoek naar kandidaten die interessant zijn voor openstaande vacatures;
  • Je hebt (telefonische) intakegesprekken met kandidaten en stelt ze voor aan onze klanten;
  • Waar nodig geef je ons input over verbeterslagen voor ons recruitmentproces;
  • Je krijgt veel vrijheid in jouw werkzaamheden en kan zelfstandig je taken inplannen en uitvoeren. Ook als dit een keer vanuit huis is.

Dit zoeken wij 

Wij zoeken iemand die gaat voor resultaat. Je bent iemand die graag een stapje extra zet en nieuwe dingen wil leren. Door jouw nieuwsgierigheid, stel je de juiste vragen. Jij wil impact maken in een organisatie.

Vacature De Ondernemingswaarde - Recruiter

Wat hebben wij jou bij De Ondernemingswaarde en Staffchain te bieden

De sfeer in ons team is open en informeel. De inbreng van al onze medewerkers is belangrijk voor ons. Jij hebt de regie over jouw werk en jij geeft aan wat je nodig hebt om jezelf en de klant te helpen verbeteren. Het werk is inhoudelijk leuk en je groeit in je eigen tempo.

Kom jij samen met ons ondernemen? Reageer dan snel!

De sfeer in ons team is open en informeel. De inbreng van al onze medewerkers is belangrijk voor ons. Jij hebt de regie over jouw werk en jij geeft aan wat je nodig hebt om jezelf en de klant te helpen verbeteren. Het werk is inhoudelijk leuk en je kan groeien in je eigen tempo.

Stuur direct jouw motivatie en cv toe of neem contact op met Denise via 06 518 593 24 of denise@ondernemingswaarde.com