Nieuwe collega

Een nieuwe collega vinden is in deze tijd helemaal niet zo gemakkelijk. De krappe arbeidsmarkt zorgt ervoor dat het erg lang kan duren voordat er een nieuwe collega wordt gevonden die daadwerkelijk goed aansluit bij het profiel van de functie. Staffchain staat klaar om bedrijven te helpen bij het vinden van de juiste talenten voor openstaande vacatures. Wij kunnen hiervoor een bestand van 965.000 talenten aanspreken. Uiteraard zorgen wij voor de juiste inzet om uit dit grote bestand de juiste kandidaten voor elke werkgever en functie te filteren. Op die manier zorgen wij ervoor dat jij wél op korte termijn die nieuwe collega vindt die écht meerwaarde toevoegt aan het team en bedrijf.

Waarom is het vinden van een nieuwe collega zo lastig?

Voorheen konden bedrijven rekenen op eindeloos veel sollicitatiebrieven van kandidaten die grotendeels daadwerkelijk geschikt waren voor de functie. Helaas zijn de tijden veranderd, zoals heel veel andere zaken in het dagelijks leven. De arbeidsmarkt is krapper dan ooit en er ontstaan overal personeelstekorten. Dit zorgt ervoor dat werkzoekenden en mensen die van baan willen wisselen een enorme keuze aan mogelijkheden hebben. Het betekent ook dat zij in de positie zijn om meer eisen te stellen en dat zij makkelijker in een functie terechtkomen die niet volledig aansluit bij hun vaardigheden. Juist dit maakt het vinden van een nieuwe collega zo lastig voor bedrijven. Wij maken deze zoektocht graag een stuk makkelijker.

Niet meer eindeloos zoeken naar die ene nieuwe collega

Tegenwoordig hebben veel bedrijven het gevoel dat het eindeloos duurt om die ene nieuwe collega te vinden voor het team. Hoe langer het duurt om de perfecte kandidaat te vinden, hoe meer geld dit kost. Het gaat ook niet alleen om de investering in geld, maar ook om de investering in tijd en energie. Bedrijven raken uitgeput in hun zoektocht naar een nieuwe collega, eenvoudigweg omdat er zo veel meer nodig is om daadwerkelijk een goede kandidaat te vinden in deze tijd. Staffchain is er om deze bedrijven bij te staan en te ontzorgen in de zoektocht naar de nieuwe collega die goed bij het bedrijf past. Wij koppelen de juiste talenten en de juiste werkgevers aan elkaar.

Bij ons kies je altijd voor professioneel maatwerk

Wat ons betreft is het grootste nadeel van veel recruitment bureaus dat er uitsluitend standaard dienstenpakketten worden aangeboden. Zelf houden we daar niet van, vooral omdat het dan nog heel lang kan duren voordat die nieuwe collega gevonden wordt. Wij houden van maatwerk, waarbij wij naar de juiste kandidaten op zoek gaan op een manier die bij jou past. Het fijne hiervan is ook wel dat je nooit betaalt voor standaard diensten die wij niet hoeven aan te spreken in onze zoektocht naar die nieuwe collega voor jouw personeel. Dat bespaart!

Wij vinden de ideale nieuwe collega voor jou

Bij Staffchain stel je zelf je vacaturepakket samen. Je hebt zelf de volledige controle over wat wij wel en niet doen om die ene nieuwe collega voor jou te vinden. Wij vinden dat ene talent voor jou op een manier die bij jou past. Wil je hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 085 – 90 22 100 of door een mail te sturen naar info@staffchain.nl. Wij gaan graag voor je aan de slag!