Werving & Selectie
Vacaturepakket Werving & Selectie
Vaste opties uit dit pakket:
Werving & Selectie
Vacaturepakket Uitbreiden
Breid uw pakket uit door opties te selecteren:

Bij uitbreiding met deze opties zijn er bij afname bij een vacaturepakket nog niet direct extra kosten verschuldigd. Pas bij aanname van de kandidaat wordt op basis van het uurloon het uitzend- of overnametarief berekend. 

Met het vacaturepakket Volledige Uitbesteding neemt Staffchain het gehele proces uit handen totdat de vacature vervuld is. Dat houdt in dat de vacature een onbeperkte looptijd kent. We zoeken totdat jij je ideale kandidaat hebt gevonden!

Hoe doen we dat?

Door middel van een kennismakingsgesprek leren wij de organisatie kennen. Succesvol bemiddelen vergt drie kernpunten: ken je kandidaat, ken de organisatie voor wie de kandidaat komt te werken en ken het vak! Wij snappen dat een bedrijfscultuur net zo belangrijk is als de competenties van de kandidaat. Hoe goed een kandidaat ook is, hij of zij moet ook precies in het juiste plaatje passen. Om dat traject zo goed mogelijk te kunnen begeleiden, maken wij graag kennis met de organisatie.

Vast contactpersoon

Je krijgt vervolgens een persoonlijke recruiter, die kandidaten werft, selecteert, interviewt en voorstelt. Eén contactpersoon die deze procedure van A tot Z begeleidt. Hiermee weet je precies waar je aan toe bent en word je volledig op de hoogte gehouden.

Vervolgens gaan we aan de slag met een vacaturetekst. Een wervende vacaturetekst schrijven is een vak apart! Met behulp van onze ervaring, weten wij precies hoe je die wervende vacaturetekst voor de juiste doelgroep schrijft. Onze SEO expert schrijft de vacaturetekst zodanig dat je vacature nog beter gevonden wordt door de zoekmachines op internet. Je krijgt dankzij de automatische doorplaatsing op onze social media kanalen en diverse landelijke jobboards landelijke exposure.

Daarna schrijven we onze databases met kandidaten aan. Daarmee hebben wij een branche-breed bereik tot circa 965.000 kandidaten. Door ons een mailing te laten versturen, bereik je in één keer een grote groep mensen die werkzaam is in jouw branche!

Sollicitatiegesprekken

Zodra we een aantal goede kandidaten hebben gevonden, dan gaan we hiermee aan de slag. We spreken eerst zelf met de kandidaat voordat we je de presentatie van deze persoon sturen. Hiermee filteren wij de goede kandidaten eruit, die zowel de capaciteiten hebben alsook binnen de organisatiecultuur passen. Zit hier een potentiële match tussen, dan verzorgen wij ook de communicatie tussen de kandidaat en jou. Wij plannen de afspraak in en beheren deze ook.

Als de kandidaat bij je op kantoor is geweest voor een sollicitatiegesprek, dan koppelen wij de uitkomst van het gesprek terug. We reageren altijd naar de kandidaat, zodat deze weet waar hij of zij aan toe is. Is het een match,  en  zullen we na twee weken langskomen voor een evaluatie met zowel jou als klant als met de kandidaat.

Je bent volledig ontzorgd: Staffchain neemt het gehele proces uit handen tot dat de vacature vervuld is.

Vacaturepakket Werving & Selectie

Pakketuitbreidingen

Totaal bedrag (excl. BTW):