Collega's gezocht

Heb jij al overal naar die ene nieuwe collega gezocht, of heb je zelfs meerdere nieuwe collega’s gezocht, maar heeft jouw zoektocht nog niet tot het aannemen van nieuw talent geleid? Laat je dan helpen door Staffchain, jouw ervaren wervingspartner met een sterke, unieke aanpak. Wij weten hoe belangrijk het is dat elke vacature ingevuld wordt door een talent dat perfect binnen het profiel past. Door onze ervaring te combineren met een bestand van wel 965.000 potentiële kandidaten vinden wij voor elke werkgever de beste match. Heb jij echt al overal naar collega’s gezocht? Dan ben je ons vergeten! Wij gaan graag voor je aan de slag!

Als je al eindeloos naar nieuwe collega’s gezocht hebt…

Het is nog niet zo heel lang geleden dat bedrijven een vacature konden plaatsen en konden rekenen op tientallen of wel honderden sollicitatiebrieven. Bedrijven hadden het voor het uitkiezen en er zaten eigenlijk altijd wel meerdere kandidaten bij die geschikt waren voor de baan. Tijden veranderen, helaas. Veel bedrijven hebben in deze tijd het gevoel dat zij al eindeloos naar nieuwe collega’s gezocht hebben, zonder succes. De arbeidsmarkt is krapper dan ooit tevoren en dat maakt het lastig om dat ene talent voor jouw bedrijf te vinden. Staffchain helpt je met het zoeken naar het juiste personeel voor jouw onderneming, op een manier die bij jou past.

Heb je al via alle bekende wegen naar een nieuwe collega gezocht?

Misschien heb jij al via alle bekende wegen naar een nieuwe collega gezocht, of zelfs naar meerdere collega’s gezocht om jouw team aan te vullen. De zoektocht kan eindeloos lijken. Dit hoeft niet als je gebruik maakt van de dienstverlening van Staffchain. Wij bieden een A tot Z dienstverlening die volledig kan worden afgestemd op jouw behoeften. Jij bepaalt hoe onze samenwerking eruit gaat zien, en dat is wel zo prettig. Dit betekent namelijk ook dat je bij ons in geen geval betaalt voor services waar je eigenlijk helemaal geen gebruik van maakt. Maatwerk, daar houden we van!

Stel zelf jouw ideale vacaturepakket samen

Wil jij een deel van het werving- en selectieproces in eigen beheer uitvoeren? Prima! Wil jij gebruik maken van een premium dienstverlening waarbij écht alle zorg uit handen wordt genomen en de beste kandidaten gewoon aan je worden gepresenteerd? Dat kan ook! Jij bepaalt welke diensten wij voor jou verzorgen. Je kunt bij ons eenvoudig zelf je vacaturepakket samenstellen. Kom je er niet helemaal uit? Dan denken wij natuurlijk graag met je mee.

Nieuwe collega gezocht – wij vinden de ideale match!

Heb jij al op verschillende manieren naar die ene nieuwe collega gezocht, maar is de zoektocht tot zo ver onsuccesvol gebleken? Wij gaan graag voor jou aan de slag en vinden de beste match. Wij hebben al voor tal van bedrijven en teams naar nieuwe collega’s gezocht en de beste kandidaten aan werkgevers voorgesteld. Dit resultaat bereiken wij ook graag voor jou. Ben jij benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op via 085 – 90 22 100 of door een mail te sturen naar info@staffchain.nl. Wij gaan graag voor je aan de slag!

Of bekijk onze vacaturepakketten: