Collega gezocht

Eindeloos naar een nieuwe collega gezocht, maar nog altijd geen perfecte match gevonden? Voor veel bedrijven is dit helaas de werkelijkheid. Veel ondernemingen ervaren momenteel zeer veel moeite met het vinden van de juiste kandidaten voor openstaande vacatures. Dit is bijzonder vervelend, vooral omdat het betekent dat de personeelstekorten enkel groter worden. Dit gaat de huidige arbeidsmarkt niet helpen. Heb jij het idee dat je al overal naar een nieuwe collega gezocht hebt, maar staat de vacature nog altijd open? Maak dan kennis met Staffchain! Wij vinden namelijk wel dat talent dat jij nodig hebt, gegarandeerd!

Hoe heb jij al naar die nieuwe collega gezocht?

Staffchain is een ervaren wervingspartner die al meer dan 1.000 opdrachtgevers met succes van dienst is geweest bij het vinden van het juiste personeel. Wanneer bedrijven bij ons komen voor nieuw personeel, dan horen wij vaak dat zij al op alle mogelijke manieren naar een nieuwe collega gezocht hebben. Vaak is er al naar een nieuwe collega gezocht via internet en vooral social media, zoals LinkedIn, maar zijn er ook al offline middelen ingezet in de zoektocht naar nieuwe medewerkers. Veel bedrijven hebben al op talloze manieren naar een nieuwe collega gezocht, maar ervaren dat alle activiteiten weinig tot niets hebben opgeleverd. Dat is het nadeel van de huidige arbeidsmarkt, die gewoon veel te krap is.

Je hebt nog niet via ons naar die nieuwe collega gezocht…

Heb jij ook het idee dat je alle mogelijke wegen al hebt bewandeld om dat ene talent voor jouw bedrijf te vinden? Dan weten wij zeker dat je nog niet via ons naar een nieuwe collega gezocht hebt. Wij vinden namelijk wél het talent dat perfect bij jouw openstaande vacature past. Wij hebben door de jaren heen een bestand van maar liefst 965.000 potentiële kandidaten opgebouwd. Daarnaast hebben wij de ervaring in huis om de juiste kandidaten voor opdrachtgevers uit dit bestand te filteren. Hierdoor zijn wij altijd in staat om voor elke openstaande vacature de juiste talenten voor te stellen. Heb jij al overal naar die nieuwe collega gezocht, maar nog altijd niet het juiste talent gevonden? Wij spreken ons netwerk van talenten graag voor je aan!

Betaal niet voor standaard activiteiten die niet worden toegepast

Veel wervingsbureaus bieden standaard servicepakketten waarin een grote selectie activiteiten te vinden is. Je betaalt voor al deze activiteiten als je gebruik maakt van het dienstenpakket, dus ook voor activiteiten die het wervingsbureau helemaal niet hoeft in te zetten binnen de zoektocht naar de juiste kandidaat voor jouw vacature. Zonde toch? Op die manier betaal je eigenlijk altijd te veel, terwijl je – zeker in deze tijd – juist zo veel mogelijk wilt besparen. Staffchain biedt je een maatwerk service, zodat je nooit hoeft te betalen voor activiteiten die wij niet voor jou uitvoeren.

Collega gezocht? Wij gaan voor je aan de slag!

Bij Staffchain stel je zelf je vacaturepakket samen en bepaal jij hoe het recruitment proces eruit komt te zien. Zo betaal je nooit te veel en heb je altijd zelf de controle. Dat is wel zo prettig. Wil jij precies weten hoe dit werkt en ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op via 085 – 90 22 100 of door een mail te sturen naar info@staffchain.nl. Wij helpen je graag verder.