Ontvang nu 30% korting op de werving van je nieuwe collega!

Welkom! Je bent hier terechtgekomen omdat je meer wilt weten over de kortingsactie: 30% korting op een vacaturepakket. Maar wat houdt een vacaturepakket in en hoe vind jij hiermee je nieuwe collega? Dat leggen we graag kort aan je uit.

Onze vacaturepakketten bestaan uit verschillende diensten die je op weg helpen bij het vinden van een nieuwe collega. En aan de hand van deze pakketten bepaal je zelf hoe wij je helpen in de zoektocht naar een geschikte kandidaat. Het fijne hiervan is dat je zelf in de hand houdt hoeveel dit je gaat kosten. 

Ga jij het liefst voor een gerichte mailing naar onze database aan kandidaten? Of heb je genoeg aan een kritische blik op jouw vacaturetekst en een doorplaatsing van je vacature op meer dan 20 jobboards? Kies het pakket dat bij jouw vacature past en wij gaan voor je aan de slag! Met deze flexibele werkwijze, onze kennis op het vlak van recruitment en onze enorme database aan kandidaten, maken wij het verschil. En dat nu met 30% korting op een vacaturepakket naar keuze!

De pakketten waar je uit kunt kiezen:

pakketten met korting

Na het invullen van onderstaand formulier ontvang je van ons een offerte op maat en staat je vacature na akkoord binnen één werkdag online! De verdere actievoorwaarden vind je onderaan deze pagina. Wil je meer weten over de pakketten en andere mogelijkheden? Ga naar de pagina Doe-het-zelf-werving.

Vraag een offerte aan met 30% korting
Factuuradres
Om een inzending te sturen is het noodzakelijk om toestemming te geven, in het kader van privacy wetgeving.

 

Actievoorwaarden: Deze korting is eenmalig te gebruiken op één van de bovenstaande vacaturepakketten en geldt alleen voor de vaste opties uit het pakket. Voor extra gekozen opties geldt het standaard tarief zoals aangegeven op de website. Deze voucher is niet in te zetten op Volledige Uitbesteding. Na het versturen van bovenstaand formulier ontvang je van ons een offerte op maat en staat je vacature na akkoord binnen één werkdag online! Deze korting geldt niet in combinatie met andere lopende kortingsacties die bij Staffchain uitstaan.