Ontvang nu 30% korting op de werving van je nieuwe collega!

Welkom! Je bent hier terecht gekomen omdat je meer wilt weten over de kortingsactie: 30% korting op een vacaturepakket . Maar wat houdt een vacaturepakket in en hoe vind jij hiermee je nieuwe collega? Dat leggen we graag kort aan je uit.

Onze vacaturepakketten bestaan ​​uit verschillende diensten die je op weg helpen bij het vinden van een nieuwe collega. En aan de hand van deze pakketten bepaal je zelf hoe wij je helpen in de zoektocht naar een kandidaat. Het fijne is dat je zelf in de hand houdt hoeveel dit je gaat kosten. 

Ga jij het liefst voor een gerichte mailing naar onze database aan kandidaten? Of heb je genoeg aan een kritische blik op jouw vacaturetekst en een doorplaatsing van je vacature op meer dan 20 jobboards? Kies het pakket dat bij jouw vacature verleden en wij gaan voor je aan de slag! Met deze flexibele werkwijze, onze kennis op het vlak van recruitment en onze enorme database aan kandidaten, maken wij het verschil. En dat nu met 30% korting op een vacaturepakket naar keuze!

De pakketten waar je uit kunt kiezen:

 

Kies je pakket via de volgende website Ga naar de pagina Vacaturepakketten.
Kies vervolgens voor ''Pakket bekijken'' en ''Verder naar offerte''. Vul je gegevens in & noteer bij ''Aanvullende informatie'' dat jij een 30% korting voucher hebt! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op en zetten je vacature zo snel mogelijk online! 


Actievoorwaarden: 
Deze korting is eenmalig te gebruiken op een van de bovenstaande vacaturepakketten en geldt alleen voor de vaste opties uit het pakket. Voor extra opties houden we de standaard tarieven aan zoals aangegeven op de website. Deze voucher is niet in te zetten op het pakket Premium. Na het ontvangen van bovenstaand formulier ontvang je van ons een offerte op maat en staat je vacature ná een akkoord binnen een dag online! Deze korting geldt niet in combinatie met andere lopende kortingsacties die bij Staffchain uitstaan.