Uitzenden na een pakket

Uitzenden is erg geschikt om je vraag naar personeel op korte termijn op te lossen. Als werkgever profiteer je direct van de kennis en kunde van de medewerker, maar hoef je geen vast dienstverband aan te gaan. Kortom flexibel met weinig risico's. Wil je de medewerker tussentijds zelf een contract aanbieden kan deze eenvoudig overgenomen worden. Het is ook mogelijk de medewerker een detacheringscontract aan te bieden zodat er duidelijkheid is over de duur van de samenwerking.



Of je nu zoekt naar Commercieel, Administratief, Logistiek of Retail personeel. Wij bieden jou de oplossing als je een snel een nieuwe medewerker zoekt.

Waarom kiezen voor uitzenden van detacheren ?

  • Vanwege een dreigende onderbezetting door seizoensomstandigheden, zoals vakantie. Op uitzendbasis kun je als werkgever snelle en tijdelijke vakantiekrachten aannemen en ook voor langere periode als de werkzaamheden zich voort blijven zetten.
  • Vanwege een aankomend verlof, bijvoorbeeld een zwangerschapsverlof. Gaat een collega met zwangerschapsverlof en wil je haar in die maanden laten vervangen? Dan kun je via Staffchain tijdelijk op uitzendbasis een nieuwe collega aannemen.
  • Vanwege ziekte van een collega. Is een werknemer voor langere tijd uit de roulatie, maar is het plan wel dat hij of zij op lange termijn weer aan de slag gaat, dan is een collega op uitzendbasis een goed idee. Dit geeft je flexibiliteit om de werkzaamheden van deze collega tijdelijk op te vangen.
  • Vanwege tijdelijke lastendruk op een specifieke arbeidsplek. Bijvoorbeeld omdat een managementfunctie tijdelijk nodig is bij de implementatie van een nieuw softwaresysteem of een ander project. Met een interim professional op detacheringsbasis, kun je deze tijdelijke drukte het hoofd bieden en als organisatie verder groeien.

Tussentijds

Er zijn situaties waarin je het managementteam met een interimmer op detacherings- of zzp-basis wilt versterken. Een interim professional kan diverse zorgen uit handen nemen. Wij bemiddelen deze interimmers, die je organisatie verder kunnen helpen. Vanuit onze ervaring weten wij hoe belangrijk deze schakel is om bedrijfsvoering optimaal te houden en verder uit te bouwen. We beschikken over een groot netwerk aan professionals, die beschikbaar zijn als interim manager of consultant en excelleren in deze functies. Deze professionals zijn gespecialiseerd in reorganisaties, systeemimplementaties of andere expertiseprojecten. Zij kunnen inspringen als vervanger van een managementfunctie, maar ook een specifiek project oppakken. Voor elke vraag hebben wij professionals die deze vraag kunnen beantwoorden!

 

Kijk hier voor de mogelijkheden!