Tijssen Accountants

Tijssen Accountants is laagdrempelig en toegankelijk. De klant moet zich er thuis voelen en weten dat hij serieus genomen wordt. Oprechte persoonlijke betrokkenheid is een ander kenmerk van Tijssen Accountants. Daarnaast is service onlosmakelijk verbonden met het kantoor. Als er een probleem is of behoefte aan advies staan de medewerkers te allen tijde klaar. Bereikbaarheid is hierbij dan ook vanzelfsprekend. Tijssen Accountants is ervan overtuigd dat ondernemers die met een probleem zitten graag snel geholpen willen worden en er niet nóg langer mee willen doorlopen. Tijssen Accountants denkt probleemoplossend. De filosofie is dat niets teveel is! Kortom, de ondernemer houdt zich bezig met zijn/haar core-business. Tijssen Accountants ontzorgt. Concreet én adequaat.

Wederzijds vertrouwen
Tijssen Accountants is een degelijke, solide partner. Samen met de klant is het opbouwen van een gelijkwaardige vertrouwensrelatie van belang. Ook binnen het bedrijf is de sfeer open en direct.

Jonge talenten
Bij Tijssen Accountants werken stuk voor stuk jonge, gedreven mensen met een hoog service- en opleidingsniveau. Deze kwalitatief geschoolde medewerkers beschikken over de nodige kennis en worden zowel in- als extern verder opgeleid en bijgeschoold. Vanzelfsprekend zijn de specialisten op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving binnen het vakgebied. Financiële dienstverlening is een speelveld dat immers continu verandert.

 

Vacature Relatiebeheerder

Vacature Commercieel Accountant

Vacature Financieel Adviseur

Vacature Boekhouder

Vacature Sales Consultant Accountancy