In Person

Uitzendbureau In Person is in 1999 ontstaan uit een fusie tussen twee uitzendbureau's. Het doel: de uitzendbranche op z'n kop zetten. Levensvreugde, optimisme en dienstevenaring op een niet te evenaren niveau brengen was daarbij het doel. Want, zo zegt In Person nog steeds: bij In Person werk je niet, dat bén je!

In Person helpt om klanten de beste te zijn. Dat bereikt het uitzendbureau niet alleen maar door goede mensen op het goede moment in te zetten. In Person is een business partner van hun klanten: dat doet In Person door het doorgronden van de organisatie en structuur, het overnemen van processen, door 7/7 bereikbaar te zijn en altijd een extra stap te zetten. Om de ambities van de klant te realiseren, heeft In Person maar één doel: get the job done.

In Person levert geen handjes, maar werkt met mensen. Het uitzendbureau gelooft dat iedereen het verschil kan maken. Die overtuiging zie je terug in alles dat In Person doet. Dat zie je in de binding met de uitzendkrachten: deze werken gemiddeld 62% langer bij In Person ten opzichte van het branchegemiddelde.

 

Vacatures:

Teamleider Sorteercentrum (Waddinxveen)

Teamleider Sorteercentrum (Goes)

 

Twitter