Faber Betonpompen

  

Faber Betonpompen is ontstaan in 1972 als een gespecialiseerde onderneming in het verpompen van betonmortel. Faber Betonpompen is met 2 vestigingen, 60 medewerkers, 30 mobiele betonpompen en 5 Celbeton menginstallaties uitgegroeid tot misschien niet de grootste maar zeker het innovatiefste betonpomp onderneming van Nederland.

Daarnaast is het bedrijf uit Zoeterwoude sinds de jaren 90 actief als producent en verwerker van Celbeton, het beton dat begint waar Schuimbeton ophoudt. Met het zelf ontwikkelde BetonDobber® levert, verpompt en brengt Faber Betonpompen betonmortel onder water op de juiste hoogte aan. In de afbouwsector is het bedrijf actief met het aannemen van complete gipsgebonden (anhydriet) gietvloeren.

Door innovaties en technisch hoogstaande ontwikkelingen heeft Faber Betonpompen een modern machinepark en is in staat efficiënt en economisch grote en kleinschalige projecten in de woning- en utiliteitbouw, weg- en waterbouw te realiseren tegen concurrerende prijzen. Om het machinepark te onderhouden heeft Faber een eigen Technische Dienst.

Werken bij Faber Betonpompen

De werknemers van Faber maken voor klanten het verschil. De Faber medewerker luistert naar de wensen van de klant en staat op de bouwplaats dicht op het werk. Aantoonbare kwaliteit, capaciteit en flexibiliteit staan daarbij centraal. Faber Betonpompen streeft streven naar 100% betrouwbaarheid. Bij alle diensten, leveringen en afspraken is dat herkenbaar.

Faber Betonpompen is voortdurend bezig met innovaties om klanten nu en in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn!

Vacatures

Bedrijfsleider Planner Zoeterwoude

Bedrijfsleider Planner De Goorn

Bedrijfsleider Planner Zoeterwoude