Bakeplus

Bakeplus is een vooraanstaand leverancier van een bijzonder groot assortiment voor bakkers, banketbakkers, patissiers, ijsbereiders en food bedrijven. Maar ook een leverancier die zuinig is op haar klanten en relaties. Die begrijpt dat afnemers ondernemers zijn. Bewust hun keuzes maken uit het gevarieerde aanbod en kwaliteitswensen, met gegarandeerde productveiligheid. Een leverancier die snapt dat correcte bezorging voor ondernemers het verschil kan maken.

Een reputatie die het bedrijf zorgvuldig opbouwde en maar wat graag hooghoudt.

Onlineservice
De service zet Bakeplus daarom ook online prominent in. Dat betekent naast bestelgemak, een snelle manier om advies en informatie in te winnen, bij medewerkers met verstand van zaken. Bovendien is dit een platform waar klanten, leveranciers en Bakeplus elkaar ontmoeten. Om kennis, activiteiten en inspiratie te delen. Bakeplus kijkt door de bril van de ondernemer: welke marktontwikkelingen zijn er? Welke innovaties of trends? En, hoe haak je hier als ondernemer succesvol op in?

Er ontstaan mooie samenwerkingen. Interessant en laagdrempelig voor elke ondernemer.

Samen succesvol
En dat sluit perfect aan bij de missie van Bakeplus. Optimale samenwerking en ondersteuning, voor een succesvol resultaat. Van inspiratie tot innovatie, van trainingen tot promotie.

Bakeplus, Samen Succesvol.

 

Vacature Medewerker Verkoop Binnendienst (fulltime)

Vacature Medewerker Verkoop Binnendienst (parttime)