Appministrate

Appministrate is een administratiekantoor, maar meer dan dat. Het is namelijk een kantoor dat begrijpt hoe jouw dag leuker en gemakkelijker wordt dankzij administratie. Appministrate is namelijk begonnen in de beginjaren van online boekhouden. Online boekhoudsystemen zijn dus met de paplepel ingegoten. Zo is het bedrijf technisch goed onderlegd en proberen de medewerkers van Appministrate altijd een geautomatiseerde oplossing te vinden om de klant geld en tijd te besparen (en omdat ze het leuk vinden). Het personeelsverloop is zeer laag. Dat betekent dat de klant de mensen die de telefoon opnemen kent en bovendien dat het bedrijf zeer stabiel is. Ook als medewerker of collega weet je waar je aan toe bent.

Appministrate doet de boekhouding en administratie voor diverse partijen, waaronder ZZP'ers / eenmanszaken, VOF zonder personeel, een VOF met personeel, maar ook BV's. De medewerkers van Appministrate doen deze boekhouding voor op klanten vast afgesproken tijdstippen. De controle volgt ook op vaste afspraken en daarbij geldt dat afspraak een afspraak is. Dat geldt voor Appministrate, maar ook voor de klant!

Door de duidelijk structuur van Appministrate zijn de lijnen kort. Je komt als medewerker van dit administratiekantoor terecht in een gezellig team, waarbij op vrijdagmiddag ruimte is voor een vrijdagmiddagborrel.

Vacatures

(Junior) Assistent Accountant