Copper Branch

‘’Net als heel veel andere horecagelegenheden was ik op zoek naar medewerkers. En niet een paar om mijn team zomer-drukte-klaar te maken maar een heel team voor ons nieuwe restaurant in Rotterdam. Ga er maar eens aan staan.. Het restaurant werd gebouwd, de openingsdatum was bekend alleen nog even 12 medewerkers vinden..

Ik ben op zoek gegaan naar een organisatie die mij kon helpen en heb ik gevonden in Staffchain. We hebben met elkaar een goed plan van aanpak gemaakt en de lijnen tussen Staffchain tijdens de uitvoer hiervan kort gehouden. Zo hadden we een paar keer per week contact over mogelijke kandidaten, de opvolging hiervan en ging heel goed. Het begon zowaar te lopen en hebben zo voor de openingsdatum een leuk team aangenomen! Blij mee!’’

Stephen Nieuwenhuis

Bedrijfsprofiel

Copper Branch is een fastfoodketen die gezondheid, duurzaamheid én fastfood combineert. Hoe gaaf is dat, geen vette hamburgers en geen friet met te veel zout meer maar een gezonde, bewuste én duurzame maaltijd. Aan jou om deel te nemen aan deze leuke club. Goed voor jou, goed voor de planneet! Oorspronkelijk komt Copper Branch uit Canada, waar het sinds 2014 niet meer uit het straatbeeld is weg te denken. Met meer dan 65 restaurants in Canada en tientallen restaurants in de startblokken in Europa kunnen we wel spreken van een ontzettend gaaf én succesvol concept.

Wist jij dat een kwart van alle Nederlanders ten opzichte van een jaar geleden gezonder en bewuster is gaan eten en drinken? Daar heeft Copper Branch goed op in gespeeld, want na Utrecht wordt er in Rotterdam een nieuw Copper Branch restaurant geopend. 

Onze samenwerking

En voor deze nieuwe locatie in Rotterdam heeft Copper Branch ons ingeschakeld! Er werd een heel team gezocht, wat een grote uitdaging was. En het is ons gelukt! Zo zijn er via de vacaturepakketten een aantal horecamedewerkers gestart en een assistent manager. Op naar de volgende nieuwe collega's voor Copper Branch!

 

Vacatures

Functies waarmee wij voor Copper Branch aan de slag zijn gegaan: