Menno Kostelijk

Hey! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn Staffchain profiel. Ik ben sinds juli 2021 werkzaam als Recruitment Marketeer bij deze leuke club uit Lienden.

Dat wil zeggen dat ik mij bezig houd met de uitstraling en communicatie van Staffchain naar buitenaf. Denk hierbij aan de content die je ziet voorbijkomen op onze Social Media kanalen en de website. Daarnaast willen wij natuurlijk zo veel mogelijk (goede) sollicitaties binnen zien te krijgen voor onze klanten. Op de achtergrond ben ik daardoor constant aan het analyseren welke manieren het beste werken en wat we wellicht nieuw moeten proberen. Ook zorg ik er bijvoorbeeld voor dat vacatureteksten marketingtechnisch goed in elkaar zitten. Waardoor ze in het oog springen én een duidelijke Call to Action bevatten.

Mijn motto is ‘’geluk moet je afdwingen’’. Daarmee wil ik zeggen dat mensen vaak geluk lijken te hebben, maar dat daar veel werk en moeite achter schuilt. En tja, als je niet meedoet met een prijsvraag… kan je ook niet winnen! Het is daarom geen geluk als wij goede kandidaten vinden in deze krappe arbeidsmarkt. Want daar zijn een hoop analyses, besprekingen en uitvoeringen van ideeën aan vooraf gegaan.

Of ik nog een leven heb naast het werk als Recruitment Marketeer? Jazeker! Ik ben groot voetbalfanaat en ik leid andere voetballiefhebbers op tot voetbalscout. In het weekend trap ik ook zelf nog tegen een bal aan om mijn conditie op peil te houden. Deze conditie heb ik aan het eind van dit jaar nodig als ik drie weken ga backpacken door Colombia! Lekker op avontuur door de jungle :)