Florinda Schreurs - Valera de Jong

Sinds november 2022 ben ik werkzaam bij Staffchain. Een kleine organisatie (met grote ambities) verscholen tussen de fruitbomen in het mooie Lienden.

Wat ik doe bij Staffchain? Haha, dat is een goede vraag! Ik maak er een mix van. 😊 Een basis van recruitment, aangevuld met content, een tikkeltje consultancy en soms nog een vleugje sales, dit alles goed mixen en dan krijg je mij… bij Staffchain noemen we het Content Recruiter, maar geef het een leuke naam.

Wat ik vooral erg leuk vind bij Staffchain is dat we werken in een klein hecht team. Dat niet alleen klaar staat voor de klanten, maar ook voor elkaar. Waarin we als team elkaar aanvullen met elkaars talent en kennis.  

Met deze gezamenlijke kennis, van data-analyses, marketingtechnieken en recruitment expertise weten wij als team en als jouw wervingspartner de juiste middelen in te zetten om te zorgen naar meer zichtbaarheid van de vacature, meer sollicitaties en uiteindelijk jouw nieuwe collega!

Dat maakt het werken bij Staffchain ook zo leuk, wij zijn geen standaard Wervingsbureau, maar zijn een verlengde van jouw organisatie. En voor mij voelt het dan ook alsof ik onderdeel mag zijn van jouw organisatie.

Het recruitmentvak ben ik ingerold... en ik vind het fantastisch om mensen te enthousiasmeren en niet alleen te kijken naar wat je kunt, maar juist naar waar je kwaliteit ligt. Welk talent zoekt de opdrachtgever en hoe deze boodschap op een zo duidelijk mogelijke manier over te brengen, zodat er een mooie, nieuwe verbinding ontstaat tussen bedrijf en kandidaat.

Iedere dag leer ik weer, van collega’s, opdrachtgevers, kandidaten, maar ook van mijzelf. Er is nog zoveel te leren en te ontdekken.

Nieuwsgierig naar meer? Laat het mij gerust weten en wie weet drinken wij binnenkort een heerlijke kop cappuccino!

[email protected]
Mobiel: 06 43 47 15 46