Camille Cunningham

Aangenaam! Ik ben Camille Cunningham en vanaf september 2019 ben ik werkzaam als Content Manager bij Staffchain. Content Manager.. Je vraagt je misschien af wat dat precies inhoudt. Voordat ik daarop inga, vertel ik graag even kort over mijn achtergrond. In 2008 ben ik, vanuit een interesse voor nieuwe media en design, aan de HBO Communicatie & Multimedia Design begonnen. Na het afronden van deze studie wilde ik me toch nog verder verdiepen in de theorie rondom media en communicatie. Om deze reden heb ik aansluitend de master Communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit gevolgd. Beide studies heb ik met veel plezier afgerond en gaven me het vertrouwen om tijdens mijn laatste studiejaar al parttime aan de slag te gaan als online marketeer. Nu, vijf jaar later, heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van marketing en communicatie en ga ik met enthousiasme aan de slag met het unieke concept en leuke team van Staffchain!

Als Content Manager zal ik me druk bezig gaan houden met de teksten op de website, het bijhouden van social media kanalen, het optimaliseren van vacatureteksten en het bedenken en optimaliseren van andere content. Maar ik verwacht dat ik me hiernaast ook bezig zal houden met andere marketingactiviteiten om ons merk Staffchain sterk en helder in de markt te zetten. Mijn richtlijn hierin is en blijft altijd: een eerlijk en oprecht verhaal. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent en kunnen we een duurzame relatie opbouwen.

Wil je verder kennismaken of heb je nu al een vraag voor me die niet kan wachten? Stuur me gerust een e-mail op camille@staffchain.nl!