Word Recruiter bij JobXion!

Je leest het goed: onze samenwerkingspartner JobXion, oftewel het leukste uitzendbureau in de bouw en techniek, is op zoek naar Recruiters! Dus ben of ken jij iemand die op zoek is naar een nieuwe baan? Lees dan snel verder om erachter te komen waarom dit zo’n leuke vacature is!

Wat voor organisatie is JobXion

Voor degenen die JobXion nog niet kennen, zij zijn hét uitzendbureau in de bouw en techniek. Gestart in 2005 en inmiddels enorm gegroeid! Zo zitten zij tegenwoordig in een modern nieuw pand aan de A15. En heeft JobXion sinds 2021 een eigen opleidingscentrum. Hiermee leiden zij kandidaten op voor een baan in de bouw en techniek. Waardoor jij als Recruiter niet alleen maar mensen met ervaring hoeft te zoeken. Je kan namelijk ook op zoek gaan naar potentiële toppers zonder ervaring!

Waarom werken bij JobXion?

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan wil je natuurlijk wel een goede werkgever vinden. En die heb je gevonden in de vorm van JobXion! Want werken bij JobXion is leuk en interessant door:

  • De collega’s: hier heb je veel contact mee en ga je een potje mee darten in de kantine;
  • Je kan je door ontwikkelen: niet alleen de kandidaten komen naar JobXion om te leren, jij ook!;
  • Jouw stem telt: je mag meedenken over de strategie, marketingactiviteiten en verdere ontwikkeling van de dienstverlening;
  • De uitjes: ontsnap samen uit een escape room of borrel samen met je collega’s op vrijdagmiddag! Lees de blog hieronder om te zien hoe het er in 2021 aan toe ging:

 

En waarom werken als Recruiter?

Omdat je mensen helpt, en dat geeft veel voldoening! Als Recruiter vind je het sowieso leuk om met andere mensen in gesprek te gaan. Je gaat op zoek naar hun talent, passen zij bij de opdrachtgever en het takenpakket? Ja? Voorstellen maar! Want matchen is jouw talent.

Je gaat dus aan de slag om iemand aan een nieuwe baan te helpen. En een baan is niet zomaar iets. Je kan dus echt levens veranderen op een positieve manier!

Om een nog betere indruk te geven van het leven als Recruiter bij JobXion kan je het filmpje hieronder bekijken: 

 

 

Jij bent enthousiast, dus lees snel de volledige vacaturetekst:

 

Of solliciteer meteen en ga aan de slag bij JobXion!

Word Recruiter bij JobXion!
Meer nieuws? Volg ons op social media