Instap: een pakket om verliefd op te worden ❤️

Ons Instappakket is echt een pakket om verliefd op te worden. Met dit pakket wordt jouw vacature namelijk doorgeplaatst op meer dan 20 landelijke jobboards, onze website én social media! En dat tegen een tarief waar je ook vlinders van krijgt. 

Zijn jullie op zoek naar een nieuwe collega? En wil je zoveel mogelijk mensen bereiken, zonder hier direct de hoofdprijs voor kwijt te zijn? Dan is ons Instappakket een leuke match voor jou. Wanneer je dit pakket afneemt, optimaliseren wij jouw vacaturetekst zodat deze door de juiste mensen gevonden wordt en plaatsen we de vacature op meer dan 20 landelijke jobboards en social media! 

Dus gooi jezelf weer eens in het diepe en stel je open voor een nieuwe aanpak in werving en selectie. Wie weet wordt dit vacaturepakket jouw nieuwe partner in werving en wil je binnenkort niet meer zonder:

instap februari

 Het Instappakket start vanaf 99 euro, maar is aan te vullen met verschillende uitbreidingen! Klik op de knop hieronder om alle mogelijkheden te bekijken en/of een offerte aan te vragen: