Detacheren, uitzenden en interim in het midden van Nederland

Voor een opdrachtgever is detacheren of een uitzendovereenkomst erg geschikt om een vraag naar personeel op korte termijn op te lossen. Als werkgever profiteer je direct van de kennis en kunde van de professional, maar hoef je geen vast dienstverband aan te gaan. Hierdoor geniet je als werkgever van optimale flexibiliteit en worden zakelijke risico’s beperkt. Bevalt de nieuwe collega, dan kan het dienstverband snel en eenvoudig omgezet worden naar een laagdrempelig dienstverband. Dit is een flexibele werkvorm, die zowel de werkgever als werknemer veel voordelen biedt.Je kunt kiezen voor uitzenden of detacheren:

  • Vanwege een dreigende onderbezetting door seizoens-omstandigheden, zoals vakantie. Op basis van uitzendbasis kun je als werkgever snel en efficiënt tijdelijke vakantiekrachten aannemen en wellicht ook voor langere periode als de werkzaamheden zich voort blijven zetten.
  • Vanwege een aankomend verlof, bijvoorbeeld een zwangerschapsverlof. Gaat een gewaardeerde collega met zwangerschapsverlof en wil je haar in die maanden wel volwaardig laten vervangen? Dan kun je via Staffchain tijdelijk op uitzendbasis een nieuwe collega aannemen.
  • Vanwege ziekte van een collega. Is een werknemer voor langere tijd uit de roulatie, maar is het plan wel dat hij of zij op lange termijn weer aan de slag gaat, dan is een collega op uitzendbasis een goed idee. Dit geeft je de flexibiliteit om de werkzaamheden van deze collega volwaardig op te vangen.
  • Vanwege tijdelijke lastendruk op een specifieke arbeidsplek. Bijvoorbeeld omdat een managementfunctie tijdelijk nodig is bij de implementatie van een nieuw softwaresysteem of een tijdelijk ander project heeft. Met een professional op uitzendbasis, kun je deze tijdelijke drukte het hoofd bieden en als organisatie verder groeien.

Interim

Er zijn situaties waarin het managementteam tijdelijk te versterken. Een interim manager kan diverse zorgen uit handen nemen. Wij bemiddelen deze interim professionals, die je organisatie verder kunnen helpen. Vanuit onze ervaring weten wij hoe belangrijk deze schakel is om bedrijfsvoering optimaal te houden en verder uit te bouwen. We beschikken over een groot netwerk aan professionals, die beschikbaar zijn als interim manager of consultant en excelleren in deze functies. Zo hebben wij professionals in onder andere Utrecht, Almere, Nijmegen, Amersfoort en Arnhem bemiddeld. Deze professionals zijn gespecialiseerd in reorganisaties, systeemimplementaties of andere expertiseprojecten. Zij kunnen inspringen als vervanger van een managementfunctie, maar ook een specifiek project oppakken. Voor elke vraag hebben wij professionals die deze vraag kunnen beantwoorden!

 

Kijk hier voor de mogelijkheden!