Plaats je vacature geheel gratis online

Welkom! Je bent hier terechtgekomen omdat je een voucher van ons hebt gekregen. En daarmee zet je jouw vacature via ons Instappakket gratis online op meer dan 20 vacatures. Maar wat houdt een vacaturepakket in en hoe vind jij hiermee je nieuwe collega? Dat leggen we graag kort aan je uit.

Onze vacaturepakketten bestaan ​​uit verschillende diensten die je op weg helpen bij het vinden van een nieuwe collega. Aan de hand van deze pakketten bepaal je zelf hoe en op het vlak van wij je helpen in de zoektocht naar een toekomstige kandidaat. Het fijne is dat je zelf in de hand houdt hoeveel dit je gaat kosten. 

Ga jij het liefst voor een Premium pakket? Of heb je genoeg aan een kritische blik op jouw vacaturetekst en een doorplaatsing van deze vacature op meer dan 20 jobboards? Kies het pakket dat bij jouw vacature verleden en wij gaan voor je aan de slag!  Met deze flexibele werkwijze, onze kennis op het vlak van recruitment en onze enorme database aan kandidaten, maken wij het verschil! En om je kennis te laten maken met onze werkwijze, zet we nu eenmalig gratis jouw vacature online met het vacaturepakket Instap!

Vacaturepakket Instap

Na het invullen van een formulier ontvang je van ons een bevestiging en staat je vacature binnen één bevestiging online! De verdere actievoorwaarden vind je deze pagina. Wil je meer weten over de andere pakketten en opties naast het pakket Instap? Ga naar de pagina Vakantiepakketten.

Vacature gratis online? Neem contact op:

Adresgegevens bedrijf
Is er al een vacatureprofiel? Stuur deze dan mee:
Om een inzending te sturen is het noodzakelijk om toestemming te geven, in het kader van privacy wetgeving.

 

Actievoorwaarden:  Deze korting is eenmalig te gebruiken ter introductie van onze modulaire dienstverlening en niet voor de vacaturepakketten op onze website. Met deze voucher zetten we je vacature online op onze website, gratis landelijke vacatures en social media kanalen. Na het invullen van het bovenstaande formulier ontvang je van ons een bevestiging en staat je vacature binnen éé n formulier online! Deze korting geldt niet in combinatie met andere lopende kortingsacties die bij Staffchain uitstaan.