Zorg & Onderwijs personeel

Ben je op zoek naar betrouwbare medewerkers voor zorg en onderwijs? Wij regelen de professional die jij zoekt! Wij hebben ervaren en enthousiaste docenten, leerkrachten, pedagogische medewerkers, ervaren medewerkers voor verpleging, ouderenzorg, ggz-medewerkers of verzorgende ig in ons kandidatenbestand. Het kan zijn dat je collega’s zoekt voor kinderopvang of zorginstellingen. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Werving en selectie, detacheren of uitzenden. Wij helpen je op verschillende manieren aan je nieuwe collega en je hebt hierbij zelf in de hand hoeveel je dit kost! En met bijna 15 jaar ervaring in de werving en selectie van professionals, durven we onszelf nu wel een oude rot in het vak te noemen.

Bepaal zelf hoe je zorg en onderwijs personeel werft

Wil je jouw vacature op zoveel mogelijk plekken onder de aandacht brengen en alle sollicitaties zelf beoordelen? Of wil je hier juist niet teveel tijd aan kwijt zijn en geef je het gehele wervingstraject liever uit handen? Jij vraagt, wij draaien. We willen namelijk dat het wervingstraject past bij jouw wensen én portemonnee.

Om je te overtuigen van onze werkwijze kun je al vanaf 99,- euro kennis maken met onze dienst. Voor dit bedrag (her)schrijven wij de vacaturetekst, zetten we de vacature uit op de Nationale Vacaturebank en nog 20 andere landelijke jobboards. Dit krijg je allemaal wanneer je kiest voor ons Vacaturepakket Instap.

Laat jij er geen gras over groeien en wil je het direct grondig aanpakken? Bekijk dan onze pakketten Compleet en Extra, waarbij jouw vacature meerdere keren bovenaan op de Nationale Vacaturebank komt te staan, we de vacaturetekst ook (her)schrijven en je ervoor kunt kiezen een gerichte mailing naar onze kandidaten database (maar liefst 965.000 kandidaten) te sturen. Het voordeel van onze werkwijze met pakketten is dat je 'laag' kunt inzetten en altijd de mogelijkheid hebt om op te schalen. Hierbij worden reeds in rekening gebrachte vaste opties in mindering gebracht. En kies je toch graag voor Volledige Uitbesteding? Ook dat is mogelijk. Hierbij blijven we doorzoeken totdat jij jouw nieuwe collega hebt gevonden. 

"Staffchain heeft ons geholpen met de invulling van een lastige vacature. Met de nodige vasthoudendheid is de vacature nu perfect ingevuld. We hebben de samenwerking en flexibiliteit gewaardeerd. Waar het echter om gaat, is het resultaat en dat is er. Dus Staffchain, TOP gedaan."

Kees Winkel, Weiss Technik Nederland

Ons talent ligt in een professionele en snelle bemiddeling tussen bedrijf en kandidaat. Met specialismen in diverse branches, heeft onze zorg en onderwijs tak reeds tal van jaren ervaring met de bemiddeling van personeel in die branches. Denk hierbij bijvoorbeeld aan functies van docent, leerkracht, pedagogisch medewerker, medewerkers voor verpleging, ouderenzorg, ggz-medewerkers of verzogende ig.

Recruitment voor personeel in zorg en onderwijs

Succesvol bemiddelen vergt drie kernpunten: ken je kandidaat, ken de organisatie voor wie de kandidaat komt te werken en ken het vak! Wij snappen dat een bedrijfscultuur net zo belangrijk is als de competenties van de kandidaat. Hoe goed een kandidaat ook is, hij of zij moet ook precies in het juiste plaatje passen. Om dat traject zo goed mogelijk te kunnen begeleiden, maken wij graag kennis met de organisatie.

Zelf je wervingsmenu samenstellen? Kijk snel naar onze werkwijze of vacaturepakketten om tot jouw juiste keuze te komen.