Onderwijs & Zorg personeel

Het personeelstekort in de zorg en het onderwijs, je kan er niet omheen. En dat kan flink lastig zijn wanneer je op zoek bent naar een nieuwe collega. Met inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in het werven van personeel. In deze tijd hebben wij een sterk netwerk opgebouwd en beschikken wij over de juiste tools om je in contact te brengen met betrouwbaar onderwijs en zorg personeel. Ook mooi meegenomen, je houdt hierbij zelf in de hand hoeveel het je kost! 

Bepaal zelf hoe je onderwijs of zorg personeel werft

Wil je een zo groot mogelijk bereik voor je vacature, maar wel de sollicitaties zelf binnenkrijgen? Of wil je juist zo min mogelijk tijd kwijt zijn en alleen geschikte kandidaten ontvangen? Jij vraagt, wij draaien. We willen namelijk dat de sollicitatieprocedure past bij jullie wensen én portemonnee.

Bij Staffchain werken we met vacaturepakketten waar je zelf uit kunt kiezen. Zo kun je met ons goedkoopste pakket al vanaf 499, - euro kennismaken met onze dienst. Voor dit bedrag schrijven we de vacaturetekst en zetten we de vacature uit op 20 landelijke jobboards, waaronder de Nationale Vacaturebank. Ook zullen we een online campagne starten voor 2 weken op Indeed en LinkedIn.

Maar met deze krappe arbeidsmarkt is het verstandig te kiezen voor pakket Extra of Premium. Hierbij komt jouw vacature meerdere keren bovenaan te staan op de Nationale Vacaturebank. Ook gaat er een gerichte mailing naar onze kandidatendatabase (maar liefst 965.000 kandidaten) en zetten wij een langere online campagne op. Het voordeel hiervan is dat het bereik veel groter is en je dus ook hogere reacties binnenkrijgt. Kortom, voor elke organisatie is er een passend pakket. Dus ook voor jou! 

"Het is prettig samenwerken met Staffchain, waarbij vooral de professionele aanpak en servicegerichte instelling opvallen. Ook in het persoonlijk contact en de opvolging van procedures is Staffchain een zeer professionele dienstverlener. "

Geert Nieland, Bos Logistics

Staffchain heeft ervaring in diverse branches, waaronder Onderwijs en Zorg personeel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan functies van docent, leerkracht, pedagogisch medewerker, medewerkers voor verpleging, ouderenzorg, ggz-medewerkers of verzogende ig. en ander onderwijs en zorgpersoneel.

Werving onderwijs en zorg personeel

Naast onze unieke vacaturepakketten beschikken wij over onze eigen werkwijze. Zo zijn wij een wervingspartner, wat wil zeggen dat wij samenwerken met de klant. Jij dus! Samen gaan we op zoek naar die nieuwe collega. We sparren en overleggen welke kandidaten goed beoordeeld worden, wat er beter kan en hoe we aan meer sollicitaties kunnen komen. De periode van een vacaturepakket is zes weken. Wil je toch nog meer informatie over onze werkwijze? Neem contact met ons op om ons dienstenpakket te bespreken! Je bereikt ons via [email protected] of 085 9022100 .