Onderwijs & Zorg personeel

Het personeelstekort in de zorg en het onderwijs, je kan er niet omheen. En dat kan flink lastig zijn wanneer je op zoek bent naar een nieuwe collega. Met inmiddels bijna 15 jaar ervaring in de recruitment hebben wij een sterk netwerk opgebouwd en beschikken we over de juiste tools om je in contact te brengen met betrouwbaar onderwijs en zorg personeel. Ook mooi meegenomen, je houdt hierbij zelf in de hand hoeveel het je kost! 

Bepaal zelf hoe je onderwijs of zorg personeel werft

Wil je een zo groot mogelijk bereik voor je vacature, maar wel de sollicitaties zelf binnenkrijgen? Of wil je juist zo min mogelijk tijd kwijt zijn en alleen zeer passende kandidaten ontvangen? Jij vraagt, wij draaien. We willen namelijk dat de sollicitatieprocedure past bij jullie wensen én portemonnee.

Bij Staffchain werken we met vacaturepakketten waar je zelf uit kunt kiezen. Zo kun je met ons goedkoopste pakket al vanaf 99,- euro kennismaken met onze dienst. Voor dit bedrag (her)schrijven wij de vacaturetekst en zetten we de vacature uit op 20 landelijke jobboards, waaronder de Nationale Vacaturebank. Dit krijg je allemaal wanneer je kiest voor ons Vacaturepakket Instap.

Laat jij er geen gras over groeien en is de nood hoog bij jullie? Bekijk dan onze pakketten Compleet en Extra, waarbij jouw vacature meerdere keren bovenaan op de Nationale Vacaturebank komt te staan, we de vacaturetekst ook (her)schrijven en je ervoor kunt kiezen een gerichte mailing naar onze kandidaten database (maar liefst 965.000 kandidaten) te sturen. Het voordeel hiervan is dat het bereik veel groter is en je dus ook eerder geschikte reacties binnenkrijgt. Het voordeel van onze werkwijze  is dat je 'laag' kunt inzetten en altijd de mogelijkheid hebt om op te schalen. Hierbij worden reeds in rekening gebrachte vaste opties in mindering gebracht. En kies je toch graag voor Volledige Uitbesteding? Ook dat is mogelijk. Hierbij blijven we doorzoeken totdat jij jouw nieuwe collega hebt gevonden!

"Het is prettig samenwerken met Staffchain, waarbij vooral de professionele aanpak en servicegerichte instelling opvallen. Ook in het persoonlijk contact en de opvolging van procedures is Staffchain een zeer professionele dienstverlener."

Geert Nieland, Bos Logistics

Ons talent ligt in een professionele en snelle bemiddeling tussen bedrijf en kandidaat. Met specialismen in diverse branches, heeft onze zorg en onderwijs tak reeds tal van jaren ervaring met de bemiddeling van personeel in die branches. Denk hierbij bijvoorbeeld aan functies van docent, leerkracht, pedagogisch medewerker, medewerkers voor verpleging, ouderenzorg, ggz-medewerkers of verzogende ig. en ander onderwijs en zorgpersoneel.

Recruitment onderwijs en zorg personeel

Succesvol bemiddelen vergt drie kernpunten: ken je kandidaat, ken de organisatie voor wie de kandidaat komt te werken en ken het vak! En dit gaat zeker op in de branches zorg en onderwijs. Jouw nieuwe collega moet niet alleen beschikken over de juiste competenties, het is ook van belang dat hij of zij in de organisatie past. En daarom vinden wij het belangrijk om ook op de hoogte te zijn van jullie bedrijfscultuur en wat voor iemand in jullie ogen goed in het team past! Lees meer over onze werkwijze of neem contact met ons op om ons dienstenpakket te bespreken! Je bereikt ons via info@staffchain.nl of 085 9022100.