Werving & Selectie Supply Chain en Logistiek personeel in West Nederland

Ben je op zoek naar een betrouwbare Logistiek Medewerker, Supply Chain Planner, Logistiek Manager, Teamleider Warehouse, Transportplanner of ander logistiek personeel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Werving en selectie, detacheren of uitzenden. Wij helpen je op verschillende manieren aan je nieuwe collega en je hebt hierbij zelf in de hand hoeveel je dit kost! En met bijna 15 jaar ervaring in de werving en selectie van logistieke professionals, durven we onszelf nu wel een oude rot in het vak te noemen. We hebben tal van kandidaten in deze type functies in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Alkmaar en Den Haag bemiddeld.

Van jobboard tot volledige uitbesteding

Wil je jouw vacature op zoveel mogelijk plekken onder de aandacht brengen en de sollicitaties zelf ontvangen? Of wil je er niet teveel tijd aan kwijt zijn en geef je het gehele wervingstraject liever uit handen? Jij vraagt, wij draaien. Het kan allemaal. We willen namelijk dat het wervingstraject past bij jouw wensen én portemonnee.

Om je te overtuigen van onze meerwaarde kun je al vanaf 99,- euro kennis maken met onze dienst. Ben je nieuwsgierig hoe wij jouw vacature verder onder de aandacht brengen? Bekijk dan wat je allemaal krijgt wanneer je kiest voor het Vacaturepakket Instap.

Laat jij er geen gras over groeien en wil je het direct grondig aanpakken? Bekijk dan onze pakketten Compleet en Extra of laat het gehele wervingstraject aan ons over. Dit kan al vanaf een wervingsfee van 15% met het vacaturepakket Volledige Uitbesteding. Hierbij blijven we doorzoeken totdat jij jouw nieuwe collega hebt gevonden. Deze collega kun je direct een dienstverband aanbieden, of je kunt ervoor kiezen dit via ons te regelen via detachering of uitzending. Wij passen ons aan op jouw wensen!  

"Staffchain heeft al een aantal keer binnen korte tijd, een lastige vacature voor ons ingevuld. De snelheid van handelen gaat nooit ten koste van de kwaliteit. Een prettige, professionele partner!"

Petra van de Cruijs, SPG Prints

 

 

Ons talent ligt in een professionele en snelle bemiddeling tussen bedrijf en kandidaat. Waar we nu werkzaam zijn voor bedrijven in verschillende branches, begon het allemaal met een werving & selectiebureau voor logistieke en supply chain professionals. Schuijl Logistieke Professionals werd in 2006 opgericht en heeft tal van logistiek professionals bemiddeld voordat we in 2015 verder gingen onder de vlag Staffchain.

Daarom zijn we zeer goed thuis en ervaren in het vervullen van logistieke functies zoals transport planner, logistiek administratief medewerker, supply chain planner, teamleider warehouse, logistiek manager, expediteur, productieplanner, supply chain manager en operations manager.

Recruitment logistiek personeel

Succesvol bemiddelen vergt drie kernpunten: ken je kandidaat, ken de organisatie voor wie de kandidaat komt te werken en ken het vak! Wij snappen dat een bedrijfscultuur net zo belangrijk is als de competenties van de kandidaat. Hoe goed een kandidaat ook is, hij of zij moet ook precies in het juiste plaatje passen. Om dat traject zo goed mogelijk te kunnen begeleiden, maken wij graag kennis met de organisatie. Werving en selectie van logistieke professionals is namelijk net zo complex als het logistieke proces zelf.

Zelf je wervingsmenu samenstellen? Kijk snel naar onze werkwijze of vacaturepakketten om tot jouw juiste keuze te komen.