Werving & Selectie Supply Chain en Logistiek personeel in West Nederland

Staffchain Supply Chain en Logistiek is gespecialiseerd in de werving en selectie van alle MBO, HBO en WO professionals binnen dat vakgebied in West Nederland. Functies als Transport Planner, Logistiek Administratief Medewerker, Supply Chain Planner, Teamleider Warehouse, Logistiek Manager Expediteurs, Productieplanner zijn bijvoorbeeld functies die wij veelvuldig vervullen maar ook met bemiddeling van Supply Chain Managers en Operations Managers hebben wij ruime ervaring. Sinds de oprichting van ons partnerbureau Schuijl Logistieke Professionals in 2008, hebben wij tal van kandidaten binnen in deze functies in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Alkmaar en Den Haag bemiddeld. 

Succesvol bemiddelen vergt drie kernpunten: ken je kandidaat, ken de organisatie voor wie de kandidaat komt te werken en ken het vak!

Wij snappen dat een bedrijfscultuur net zo belangrijk is als de competenties van de kandidaat. Hoe goed een kandidaat ook is, hij of zij moet ook precies in het juiste plaatje passen. Om dat traject zo goed mogelijk te kunnen begeleiden, maken wij graag kennis met de organisatie. Werving en selectie van logistieke professionals is namelijk net zo complex als het logistieke proces zelf. Alle radartjes moeten precies in elkaar overlopen om een zo goed mogelijk geoliede machine te krijgen.

Onze bemiddelingen kunnen zowel een tijdelijke of interim invulling als een vast dienstverband betreffen. Zoek je bijvoorbeeld versterking op je afdeling Logistiek? Of is je Supply Chain Manager plotseling vertrokken en moet hij snel permanent vervangen worden? Voor logistieke professionals in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Tilburg, Alkmaar en Den Haag ben je bij Staffchain aan het juiste adres!

Zoek je nu logistiek personeel voor je warehouse, distributiecentrum of e-fullfilment diensten. Wij ontzorgen je als het gaat om het adhoc en projectmatig opschalen van je logistiek uitvoerend team met orderpickers en ompakkers. Al dan niet in combinatie met een ervaren interim teamleider of manager. Je kunt bijvoorbeeld aan personele ondersteuning of vakantiekrachten denken bij de volgende werkzaamheden:

  • Orderpicking
  • E-fullfilment activiteiten voor webshopklanten
  • Value Added Logistics (labelen, verpakken, assembleren)
  • Reverse Logistics (retourenverwerking en herstel van beschadigde producten)
  • Warehousing
  • Transportplanning
  • Shipping


Niet onbelangrijk: wij beschikken over een landelijke dekking en hebben goede vervoersmogelijkheden.

"De contacten met Staffchain verlopen altijd zeer prettig. Staffchain heeft voor ons een aantal keren, binnen korte tijd, een lastige vacature ingevuld. De snelheid van handelen gaat niet ten koste van de kwaliteit. Een prettige, professionele partner!"

Petra van de Cruijs, SPG Prints

Zelf je wervingsmenu samenstellen? Kijk snel naar onze werkwijze of vacaturepakketten om tot jouw juiste keuze te komen.