Supply Chain en Logistiek personeel Utrecht

Je kent onze naam misschien nog niet.. maar als jij op zoek bent naar een topper in de logistiek in de buurt van Utrecht, dan ben je op de juiste plek beland! Transportplanners, logistiek medewerkers, logistiek managers, teamleiders magazijn of warehouse, wij kennen er genoeg! En brengen jou in contact met die ene topper die op jouw afdeling past. Hoe we dit doen en wat je eraan kwijt bent, heb je bij ons zelf in de hand. 

Hoe helpen wij jou aan geschikt logistiek personeel? 

Wil je jouw vacature op meer dan 20 job boards online hebben staan en de reacties zelf beoordelen? Of wil je er juist intern zo weinig mogelijk tijd aan kwijt zijn en alleen de toppers spreken? Met onze vacaturepakketten richt je het wervingstraject zelf in en kun je hierbij zelf bepalen hoeveel het je kost. 

Zo beginnen onze pakketten al vanaf 499,- euro en kun je voor dit bedrag al op zoek naar jouw nieuwe collega. Het enige wat wij voor je doen is de vacaturetekst (her)schrijven en de vacature online zetten op de Nationale Vacaturebank en 20 andere job boards. Bekijk ons Vacaturepakket Instap.

Maar goed, we kunnen natuurlijk veel meer. En zeker in een sector zoals de logistiek kan het nodig zijn at je het grondiger aanpakt! Daarom kun je ook kiezen voor een uitgebreider pakket, waarbij we bijvoorbeeld een Indeed-campagne voor je inrichten of een mailing naar onze kandidatendatabase versturen. Of je laat het helemaal aan ons over en kiest voor Volledige Uitbesteding. Hierbij blijven we doorzoeken totdat jij jouw nieuwe collega hebt gevonden. Bekijk alle opties hier:  

"Staffchain heeft al een aantal keer binnen korte tijd, een lastige vacature voor ons ingevuld. De snelheid van handelen gaat nooit ten koste van de kwaliteit. Een prettige, professionele partner!"

Petra van de Cruijs, SPG Prints

 

Waar we goed in zijn, is een professionele en snelle bemiddeling. Een bemiddeling waar bedrijf en kandidaat enorm tevreden zijn met de uitkomst. En zeker in de logistieke sector hebben we al veel succesvolle bemiddelingen op onze naam staan. Wat onze werkwijze succesvol maakt, is onze focus bij het bemiddelen.

Onze werkwijze bij recruitment in de logistiek

Om goed te kunnen bemiddelen, is het van belang dat je de kandidaat en de organisatie goed kent. Hoe goed een kandidaat op papier ook overkomt, het is belangrijk dat hij of zij in jouw team past. Daarom willen wij jouw bedrijf leren kennen. Hoe we dit doen, lees je in onze werkwijze of vertellen we je graag in een persoonlijk gesprek! Bel ons op 085 902 2100.