Supply Chain en Logistiek personeel Rotterdam

Je kent ons misschien nog niet.. maar als jij op zoek bent naar een topper in de logistiek in de buurt van Rotterdam, dan ben je op het juiste adres! Met al bijna 15 jaar ervaring in de bemiddeling van logistiek personeel, brengen wij je in contact met transportplanners, logistiek medewerkers, logistiek managers, teamleiders magazijn of warehouse en ander logistiek personeel! 

Hoe helpen wij jou aan logistiek personeel? 

Wil je jouw vacature op 20 landelijke job boards voorbij zien komen en de reacties in je mailbox ontvangen? Of wil je het gehele wervingstraject liever aan een recruiter over laten? Met onze vacaturepakketten richt je het wervingstraject zelf in en houd je zelf in de hand hoeveel dit je kost. 

Zo heb je al een pakket Instap vanaf 499,- euro. Het enige wat we dan voor je doen is het (her)schrijven van de vacaturetekst en het online plaatsen van de vacature op de Nationale Vacaturebank en andere job boards. Bekijk ons Vacaturepakket Instap.

Maar goed, niet iedere vacature laat zich even makkelijk invullen en ook daar hebben wij ervaring mee.  Daarom kun je ook kiezen voor een uitgebreider pakket, waarbij we bijvoorbeeld een Indeed-campagne voor je inrichten of onze recruiter drie toppers voor je laten selecteren. En wil je het helemaal aan ons overlaten? Kies dan voor Volledige Uitbesteding, dan blijven we doorzoeken totdat jij jouw nieuwe collega hebt gevonden.

"Staffchain heeft al een aantal keer binnen korte tijd, een lastige vacature voor ons ingevuld. De snelheid van handelen gaat nooit ten koste van de kwaliteit. Een prettige, professionele partner!"

Petra van de Cruijs, SPG Prints

 

Een professionele en snelle bemiddeling, daar ligt onze kracht. En met onze ervaring in de logistieke sector hebben we al veel succesvolle bemiddelingen op onze naam staan. Wat onze werkwijze succesvol maakt, is ons oog voor het bedrijf en de kandidaat. 

Onze werkwijze bij recruitment in de logistiek

Een goede bemiddeling is een bemiddeling waar jij en de kandidaat nog lang profijt van hebben. Een match die niet alleen op vaardigheden gericht is, maar ook op hoe goed een kandidaat bij jullie in het bedrijf past. En daarom willen wij jou en de kandidaten leren kennen. Lees hier meer over in onze werkwijze of bel ons eens op om over onze pakketten te praten! We denken graag met je mee. Je bereikt ons op 085 902 2100.