Werving & Selectie Supply Chain en Logistiek personeel in Oost Nederland

Staffchain Supply Chain en Logistiek is gespecialiseerd in de werving en selectie van alle MBO en HBO professionals door heel Nederland. Functies als Transport Planner, Logistiek Administratief Medewerker, Supply Chain Planner, Teamleider Warehouse, Logistiek Manager Expediteurs, Productieplanner zijn functies die wij veelvuldig vervullen maar ook met de bemiddeling van Supply Chain Managers en Operations Managers hebben we ruime ervaring. Sinds de oprichting van onze organisatie als Schuijl Logistieke Professionals in 2008, hebben wij tal van kandidaten in deze type functies in onder andere functies in onder andere Apeldoorn, Enschede en Zwolle bemiddeld.

 

Succesvol bemiddelen vergt drie kernpunten: ken je kandidaat, ken de organisatie voor wie de kandidaat komt te werken en ken het vak! Wij snappen dat een bedrijfscultuur net zo belangrijk is als de competenties van de kandidaat. Hoe goed een kandidaat ook is, hij of zij moet ook precies in het juiste plaatje passen. Om dat traject zo goed mogelijk te kunnen begeleiden, maken wij graag kennis met de organisatie. Werving en selectie van logistieke professionals is namelijk net zo complex als het logistieke proces zelf.

Onze bemiddelingen kunnen een tijdelijke (interim) invulling of een (deta) vast dienstverband betreffen. Omdat wij zowel uitzenden, detacheren als werving & selectie aanbieden. Zoek je bijvoorbeeld versterking op je afdeling Logistiek? Of is je Supply Chain Manager plotseling vertrokken en moet hij snel permanent vervangen worden? Dan ben je bij Staffchain aan het juiste adres!

Werving bij Staffchain is al mogelijk vanaf 0 euro en een volledige uitbesteding van je Werving en Selectie of Uitzendtraject kan al vanaf een wervingsfee van 15%.

"De contacten met Staffchain verlopen altijd zeer prettig. Staffchain heeft voor ons een aantal keren, binnen korte tijd, een lastige vacature ingevuld. De snelheid van handelen gaat niet ten koste van de kwaliteit. Een prettige, professionele partner!"

Petra van de Cruijs, SPG Prints

Zelf je wervingsmenu samenstellen? Kijk snel naar onze werkwijze of vacaturepakketten om tot jouw juiste keuze te komen.