Supply Chain en Logistiek personeel Nijmegen

Ben jij voor jouw bedrijf in de buurt van Nijmegen op zoek naar logistiek personeel? Dan helpen wij je uit de brand! Met onze ervaring in de bemiddeling van logistieke toppers, helpen wij je aan een geschikte logistiek medewerker, teamleider magazijn, transport planner, supply chain manager en/of ander logistiek personeel.  

Logistiek personeel: waar vind je ze? 

Er is sprake van schaarste in de logistieke sector. Dus kan het soms lastig zijn om geschikte kandidaten in beeld te krijgen. Hier kunnen wij je bij helpen. En omdat we gebruik maken van vacaturepakketten, is onze werkwijze per vacature anders. Maar wat we precies gaan doen, dat bepaal jij! 

Wil je bijvoorbeeld dat wij een wervende vacaturetekst opstellen en deze online zetten op Nationale Vacaturebank en meer dan 15 andere job boards? Dit kost je maar 499,- euro met ons vacaturepakket Instap. Maar wil je het direct goed aanpakken en jouw vacature goed onder de aandacht brengen bij de juiste mensen? Dan kies je een uitgebreider pakket zoals Compleet of Extra! Uiteraard is Volledige Uitbesteding ook altijd mogelijk, waarbij we doorzoeken totdat jouw nieuwe collega gevonden is. 

"Staffchain heeft al een aantal keer binnen korte tijd, een lastige vacature voor ons ingevuld. De snelheid van handelen gaat nooit ten koste van de kwaliteit. Een prettige, professionele partner!"

Petra van de Cruijs, SPG Prints

 

Een snelle en duurzame bemiddeling, daar ligt onze kracht. En met onze ervaring in de logistieke sector hebben we al veel succesvolle bemiddelingen in deze sector op onze naam staan. Wat onze werkwijze succesvol maakt, is dat onze recruiters oog hebben voor de behoeften vanuit het bedrijf en de kandidaat.  

Recruitment van logistiek personeel

Een goede bemiddeling is een bemiddeling waar jij en de kandidaat nog lang profijt van hebben. Jouw bedrijf heeft een nieuwe collega die goed in het team past en zijn of haar werk goed uitvoert. En de kandidaat heeft een werkplek waar hij of zij zich thuis voelt en met plezier naar het werk gaat. Daarom leren wij onze klanten en kandidaten kennen. Lees hier meer over in onze werkwijze of bel ons gerust eens op om deze werkwijze te bespreken. Je kunt ons bellen op 085 902 2100.