Supply Chain en Logistiek personeel Den Bosch

Ben je op zoek naar een logistiek personeel in de regio van Den Bosch, Breda, Eindhoven of Tilburg? Het tekort aan logistieke toppers vraagt om een creatieve oplossing. Daarom brengen wij je graag in contact met ons netwerk aan logistieke medewerkers. Dus ben jij op zoek naar een betrouwbare transportplanner, expediteur, logistiek manager, operations manager, teamleider warehouse of ander personeel in de supply chain of logistiek? Vanuit onze ervaring in de logistieke sector (inmiddels al bijna 15 jaar) brengen wij je in contact met kandidaten uit ons netwerk, en dit tegen een prijs waar je vrolijk van wordt! 

Op zoek naar logistiek personeel in de buurt van Den Bosch? 

Wanneer je op zoek bent naar een logistieke topper, wil je dat hij of zij zo snel mogelijk aan de slag kan. Maar goed, je moet diegene wel eerst zien te vinden. En hiermee kunnen wij je helpen. Wil je de invulling van jouw vacature helemaal aan ons overlaten? Of wil je vooral gebruik maken van ons netwerk en de (meer dan 20) job boards waarmee wij werken? Bij ons bepaal jij waarin wij je ondersteunen en welk prijskaartje er aan de werving komt te hangen. 

Maak vanaf €499,- kennis met onze dienstverlening en werf een logistieke topper met het Vacaturepakket Instap. Met dit pakket (her)schrijven wij de vacaturetekst voor je en zetten we de vacature op meer dan 20 landelijke job boards, waaronder bovenaan op de Nationale Vacaturebank! 

Wil je het meteen goed aanpakken en zelf zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan de werving? Bekijk dan onze andere pakketten en extra's, waarmee je er ook voor kunt kiezen je vacature op Indeed te plaatsen en een direct mailing naar onze kandidatendatabase te doen! Met onze pakketten stel jij zelf het wervingstraject dat past bij jouw behoefte en bedrijf:

"Staffchain heeft al een aantal keer binnen korte tijd, een lastige vacature voor ons ingevuld. De snelheid van handelen gaat nooit ten koste van de kwaliteit. Een prettige, professionele partner!"

Petra van de Cruijs, SPG Prints

 

Hoewel we nu werkzaam zijn voor klanten in verschillende branches, begon het allemaal met een werving en selectiebureau voor logistieke professionals. Schuijl Logistieke Professionals werd in 2006 opgericht en heeft tal van logistiek professionals bemiddeld voordat we in 2015 verder gingen onder de vlag Staffchain. Een nieuwe naam, maar dezelfde expertise en service waar onze klanten voor terug blijven komen.

Recruitment in de logistiek, een vak apart

Het lijkt zo simpel, zeker nu het zo makkelijk is om een vacature online te gooien en zo direct een grote groep mensen te bereiken. Toch blijft werving en selectie een vak apart. Want het gaat erom dat je de juiste kandidaten bereikt, via de juiste kanalen en met de juiste boodschap. Daarom beginnen wij altijd met het opstellen van een vacaturetekst die past bij jouw bedrijf en het profiel van de kandidaat waar je naar op zoek bent. Wil je meer weten over hoe we dit aanpakken? Lees meer over onze werkwijze of bekijk onze vacaturepakketten om te zien wat wij voor je kunnen betekenen!