Supply Chain en Logistiek personeel Amsterdam

Je hebt misschien nog niet van ons gehoord, maar als jij op zoek bent naar een nieuwe collega in de logistiek helpen wij je uit de brand! Of je nou op zoek bent naar een logistieke medewerker, supply chain manager, teamleider warehouse, transportplanner of een andere topper op het gebied van logistiek. Wij brengen je in contact met geschikte kandidaten in de buurt van Amsterdam. Hoe we dit doen en wat jij hieraan kwijt bent, ligt volledig bij jou. 

Wij helpen je aan logistiek personeel in de regio Amsterdam

Jullie willen dat er een nieuwe collega bij komt, en liever gisteren dan vandaag. Want het is druk en dan wil je deze helpende handen zo snel mogelijk aan de slag zetten. Maar we moeten ze eerst zien te vinden. Daarom kun je ons inschakelen om de vacaturetekst te (her)schrijven en de vacature online te zetten op wel liefst 20 job boards, waaronder de Nationale Vacaturebank! Dit kost je minder dan 500,- euro met het Vacaturepakket Instap.

Wil je ook gebruik maken van onze ruime kandidatendatabase? Of een campagne op Indeed zetten om nog meer kandidaten te bereiken? Kies dan voor een uitgebreider pakket met aanvullende diensten, die je zelf kunt selecteren! Wij kunnen hier uiteraard ook in meedenken, maar bekijk eerst op je gemakje onze pakketten:

"Staffchain heeft al een aantal keer binnen korte tijd, een lastige vacature voor ons ingevuld. De snelheid van handelen gaat nooit ten koste van de kwaliteit. Een prettige, professionele partner!"

Petra van de Cruijs, SPG Prints

 

Ons klantenbestand bestaat nu uit bedrijven in alle branches, maar ons verhaal begon met een recruitment bureau voor logistieke professionals. Onder de naam Schuijl Logistieke Professionals werd dit bureau in 2006 opgericht en heeft ons team veel ervaring opgedaan in de logistieke sector. In 2015 zijn we verder gegaan onder de vlag Staffchain om bedrijven in verschillende branches in contact te brengen met geschikte werknemers. Een nieuwe naam, met het behoud van onze expertise en service die klanten van ons gewend zijn. 

Het werven van logistiek personeel, een vak apart

In de jaren die we werkzaam zijn in de logistieke branche, hebben we enorm veel ervaring opgedaan en een groot netwerk van logistieke kandidaten opgebouwd. Daarom blijft de logistiek altijd een branche waar we goed de weg in weten te vinden. En waar we graag kandidaten in blijven bemiddelen! 

Ook heeft deze ervaring ons geleerd dat een goede bemiddeling verder gaat dan een checklijstje. Een kandidaat moet over de juiste vaardigheden beschikken, maar hij of zij moet ook binnen jouw bedrijf passen. En daarom letten we ook hierop bij de werving en selectie van geschikte kandidaten. Meer weten over hoe we dit aanpakken? Lees meer over onze werkwijze of bekijk onze vacaturepakketten om te zien wat wij voor je kunnen betekenen!