Supply Chain & Logistiek Personeel

  • Je wil geen dure fee's betalen voor de werving en selectie van Supply Chain & Logistiek personeel;
  • Je hebt geen expertise op het gebied van recruitment;
  • Je krijgt maar geen sollicitaties op jouw vacature;
  • En waar moet je beginnen als je die nieuwe collega wil vinden?;
  • Hoe schrijf je überhaupt een goede vacaturetekst?

Wij helpen jou namelijk met de expertise die wij in huis hebben op het gebied van recruitment en marketing. Waardoor jouw vacature meer zichtbaarheid, sollicitaties en een nieuwe collega oplevert! En bij ons betaal je geen onverwachte fee van duizenden euro's achteraf, zoals bij een werving en selectiebureau.

Jouw online wervingspartner

Dus ben je op zoek naar een logistiek medewerker of ander logistiek personeel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij zijn jouw online wervingspartner! Wij helpen je aan een nieuwe collega en je hebt hierbij zelf in de hand hoeveel je dit kost. Met meer dan 15 jaar ervaring in de werving en selectie van logistieke professionals, durven we onszelf nu wel een oude rot in dit vak te noemen.

Bepaal zelf hoe je logistiek personeel werft

Wil je jouw vacature op zoveel mogelijk plekken onder de aandacht brengen en alle sollicitaties zelf beoordelen? Of wil je hier juist niet teveel tijd aan kwijt zijn en geef je het gehele wervingstraject liever uit handen? Jij vraagt, wij draaien. We willen namelijk dat het wervingstraject past bij jouw wensen én portemonnee.

Om je te overtuigen van onze werkwijze kun je al vanaf 499, - euro kennismaken met onze dienst. Voor dit bedrag schrijven we de vacaturetekst en zetten we de vacature uit op 20 landelijke jobboards, waaronder de Nationale Vacaturebank. Ook komt jouw vacature met een 2-weekse online campagne op Indeed en LinkedIn te staan.

Laat jij er geen gras over groeien en wil je het direct grondig aanpakken? Bekijk dan onze pakketten Extra en Premium, waarbij jouw vacature meerdere keren bovenaan op de Nationale Vacaturebank komt te staan, we de vacaturetekst (her)schrijven en je ervoor kan kiezen om een ​​gerichte mailing naar onze kandidaten database (maar liefst 965.000 kandidaten) te sturen. Ook wordt bij deze pakketten de online campagne verlengd. Het voordeel van onze werkwijze met deze pakketten is dat je voor een passend budget jouw nieuwe collega kan vinden. 

"Staffchain heeft een aantal keer binnen korte tijd, een vacature voor ons ingevuld. De snelheid gaat nooit ten koste van de kwaliteit. Een prettige, professionele partner!" 

Petra van de Cruijs, SPG Prints

Ons talent ligt in een professionele en snelle bemiddeling tussen bedrijf en kandidaat. Waar we nu werkzaam zijn voor bedrijven in verschillende branches, begon het allemaal met een werving & selectiebureau voor supply chain en logistieke professionals. Schuijl Logistieke Professionals werd in 2006 opgericht en heeft tal van logistieke professionals bemiddeld voordat we in 2015 verder gingen onder de vlag Staffchain.

Daarom zijn we zeer goed en ervaren in het vervullen van logistieke functies zoals transportplanner, logistiek administratief medewerker, supply chain planner, teamleider warehouse, logistiek manager, expediteur, productieplanner, supply chain manager en operations manager.

Werving logistiek personeel

Zoals gezegd bepaal je zelf de mate van de werving die wij voor jouw organisatie gaan uitvoeren. Dit doe je door één van de vacaturepakketten met eventuele extra opties aan te vragen. Zodra deze aangevraagd is gaan wij aan de slag en komen de sollicitaties binnen. Een vacaturepakket heeft de looptijd van zes weken, waarin wij jullie ondersteunen met de werving. 

Wil je samen met ons jouw ideale vacaturepakket samenstellen? Plan dan een afspraak met ons in en wij helpen jou de beste keuze te maken: