Supply Chain & Logistiek Personeel

Ben je op zoek naar een logistiek medewerker of ander logistiek personeel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Werving en selectie, detacheren of uitzenden. Wij helpen je aan een nieuwe collega en je hebt hierbij zelf in de hand hoeveel je dit kost. Met bijna 15 jaar ervaring in de werving en selectie van logistieke professionals, durven we onszelf nu wel een oude rot in dit vak te noemen.

Bepaal zelf hoe je logistiek personeel werft

Wil je jouw vacature op zoveel mogelijk plekken onder de aandacht brengen en alle sollicitaties zelf beoordelen? Of wil je hier juist niet teveel tijd aan kwijt zijn en geef je het gehele wervingstraject liever uit handen? Jij vraagt, wij draaien. We willen namelijk dat het wervingstraject past bij jouw wensen én portemonnee.

Om je te overtuigen van onze werkwijze kun je al vanaf 99,- euro kennismaken met onze dienst. Voor dit bedrag (her)schrijven wij de vacaturetekst en zetten we de vacature uit op 20 landelijke jobboards, waaronder de Nationale Vacaturebank. Dit krijg je allemaal wanneer je kiest voor ons Vacaturepakket Instap.

Laat jij er geen gras over groeien en wil je het direct grondig aanpakken? Bekijk dan onze pakketten Compleet en Extra, waarbij jouw vacature meerdere keren bovenaan op de Nationale Vacaturebank komt te staan, we de vacaturetekst (her)schrijven en je ervoor kunt kiezen een gerichte mailing naar onze kandidaten database (maar liefst 965.000 kandidaten) te sturen. Het voordeel van onze werkwijze met pakketten is dat je 'laag' kunt inzetten en altijd de mogelijkheid hebt om op te schalen. Hierbij worden reeds in rekening gebrachte vaste opties in mindering gebracht. En kies je toch graag voor Volledige Uitbesteding? Geen probleem. Hierbij blijven we doorzoeken totdat jij jouw nieuwe collega hebt gevonden. 

"Staffchain heeft al een aantal keer binnen korte tijd, een lastige vacature voor ons ingevuld. De snelheid van handelen gaat nooit ten koste van de kwaliteit. Een prettige, professionele partner!" 

Petra van de Cruijs, SPG Prints

Ons talent ligt in een professionele en snelle bemiddeling tussen bedrijf en kandidaat. Waar we nu werkzaam zijn voor bedrijven in verschillende branches, begon het allemaal met een werving & selectiebureau voor supply chain en logistieke professionals. Schuijl Logistieke Professionals werd in 2006 opgericht en heeft tal van logistiek professionals bemiddeld voordat we in 2015 verder gingen onder de vlag Staffchain.

Daarom zijn we zeer goed thuis en ervaren in het vervullen van logistieke functies zoals transportplanner, logistiek administratief medewerker, supply chain planner, teamleider warehouse, logistiek manager, expediteur, productieplanner, supply chain manager en operations manager.

Recruitment logistiek personeel

Succesvol bemiddelen vergt drie kernpunten: ken je kandidaat, ken de organisatie voor wie de kandidaat komt te werken en ken het vak! Wij snappen dat een bedrijfscultuur net zo belangrijk is als de competenties van de kandidaat. Hoe goed een kandidaat ook is, hij of zij moet ook precies in het juiste plaatje passen. Om dat traject zo goed mogelijk te kunnen begeleiden, maken wij graag kennis met de organisatie. Werving en selectie van logistieke professionals is namelijk net zo complex als het logistieke proces zelf.

Zelf je wervingsmenu samenstellen? Bekijk onze werkwijze of vacaturepakketten om tot de juiste keuze te komen.